5 NEPOGREŠIVIH modnih kombinacija Ivanke Tramp! (FOTO)
Foto: AP

zasenila i maćehu melaniju

5 NEPOGREŠIVIH modnih kombinacija Ivanke Tramp! (FOTO)

Stilski potpis ‘prve ćerke Amerike’ uglavnom karakterišu elegantni komadi klasičnih krojeva koji na sofisticiran način laskaju njenoj zavidnoj figuri

Objavljeno:

Otkako je Donald Tramp preuzeo funkciju američkog predsednika, oči javnosti usmerene su na njegovu lepu ćerku Ivanku Tramp. Ova 35-godišnja savetnica predsednika i uspešna preduzetnica, modne igrice ima u malom prstu i njima neretko oduševljava modne kritičare. Stilski potpis ‘prve ćerke Amerike’ uglavnom karakterišu elegantni komadi klasičnih krojeva koji na sofisticiran način laskaju njenoj zavidnoj figuri.

One važe za IKONE STILA, a ovakve zimske KAPUTE su odabrale ove sezone! (FOTO)

Lepršava cvetna haljina kolumbijske dizajnerke Džoane Ortiz prva je na listi. Ivanka je haljinu odabrala za nedavno održani svečani susret s premijerom Japana, Šinzo Abe, a kreacija je naime svojevrsna oda japanskoj kulturi. Ova predivna cvetna rapsodija sadrži elemente tradicionalnog japanskog kimona ali i veliku crnu mašnu položenu oko struka koja celokupnom autfitu daje mladalački duh. Zanimljiv odevni komad Ivanka je začinila crnim salonkama i trendi frizurom opuštenih lokni.

A post shared by Ivanka Trump (@alwaysivanka) on

Svega dan pre nego što je njen otac preuzeo službenu ulogu američkog predsednika, paparaci su uspeli da fotografirašu Ivanku koja je ruku pod ruku sa svojim suprugom Džeredom Kušnerom i svoje troje dece Arabelom, Džozefom, i Teodoreom, napuštala popularni Tramp Tauer u Njujorku iz koga su se uputili na svečanu inauguraciju u Vašingtonu. Za putovanje Ivanka je obukla famoznu smaragdno zelenu Oskar de la Renta haljinu i kaput asimetričnog kroja u istoj nijansi. S obzirom na to da su haljina i kaput sami po sebi dovoljno efektivni komadi, Ivanka nije preterivala s modnim dodacima. Odlučila se za sunčane naočale mačkastog oblika i izuzetno visoke bež salonke. Jedno je sigurno — naslednica Tramp imperije zna kako da putuje sa stilom!

A post shared by Ivanka Trump (@alwaysivanka) on

Iako nemamo priliku tako često da je vidimo odevenu u nešto opuštenijim izdanjima, autfit u kome je Ivanka Tramp fotografisana na putu za Tokio, svakako je zaslužio svoje mesto na spisku. Ivanka je tada održala inspirativan govor na prestižnom skupu ‘World Assembly for Women’, a na aerodrom je stigla u jednostavnoj crnoj suknji i šik sivom puloveru ukrašenom biserima koji je, ne biste verovali, iz Zare. Sivi pulover ukombinovala je s udobnim sivim cipela s blok potpeticom izrađenim od brušene kože.

A post shared by Ivanka Trump (@alwaysivanka) on

Uspešna preduzetnica dokazala je da Melania nije jedina članica porodice Tramp koja izgleda očaravajuće u sivom odelu. Iako modni kritičari imaju samo reči hvale za stil prve dame Melanije Tramp koja se na državnim svečanostima neretko pojavljuje u sivim odelima, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa svojom modernom interpretacijom zasenila je maćehu. Ivanku su u Njujorku paparaci fotografisali u trendi sivom odelu koje je lepa plavuša strukirala jednostavnim tankim crnim kaišem. Na sebi je imala i elegantnu plavu bluzu koja je savršeno odgovarala njenim svetlo plavim cipelama damask uzorka s niskom petom.

A post shared by Ivanka Trump (@alwaysivanka) on

Za kraj spiska tu je šarmantna crno-bela kombinacija sastavljena od čipkaste suknje iznad kolena, crnih Prada cipela niskih potpetica ukrašenih mašnicama i zanimljive bluze koja sa zadnje strane ima baršunastu mašnu na vezanje. Ivanka je donela izuzetno dobru odluku i uz ovu elegantnu kombinaciju inspiriranu francuskom bezvremenskom elegancijom genijalne Koko Šanel, odabrala delikatne okrugle biserne minđuše.

A post shared by Ivanka Trump (@alwaysivanka) on

(Espreso.co.rs/Cover.style.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.