MELANIJA TRAMP I U RAVNOJ OBUĆI IZGLEDA PERFEKTNO: Za šetnju Kineksim zidom odabrala je nesvakidašnju kombinaciju (FOTO)
Foto: EPA / WU HONG

ELEGANTNA KAO I UVEK

MELANIJA TRAMP I U RAVNOJ OBUĆI IZGLEDA PERFEKTNO: Za šetnju Kineksim zidom odabrala je nesvakidašnju kombinaciju (FOTO)

Otkad su predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga stigli u Aziju, Melanija nas svakog dana oduševljava novim autfitom. Međutim, ono što je spremila za posetu čuvenom Velikom zidu zaista je posebno!

Objavljeno:

Nakon što je u Japanu sve očarala haljinom inspirisanom tradicionalnim kimonom, podelila mišljenja zaljubljenika u modu interesantnim tamnoljubičastim kaputomu Južnoj Koreji i naterala svet da joj se divi kada se u Kini pojavila u crnoj haljini ukrašenoj efektnim belim vezom, Melanija Tramp ponovo oduševljava!

Nimalo čudno - jedna od najbolje odevenih žena na svetu je uvek na visini zadatka.

Tako je i bilo i prilikom posete Kineskom zidu i druženju s mališanima u pekinškom zoološkom vrtu, gde se Melanija pojavila u veoma elegantnom, iako pomalo nesvakidašnjem izdanju kada je njen stil u pitanju.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država opredelila se, naime, za ravnu obuću.

foto: EPA / WU HONG

Četrdesetsedmogodišnja bivša manekenka obukla je dugačku, duboku suknju svetlosive boje, čiji je najzanimljiviji detalj pojas sa specifičnim vezom. Ovaj komad Melanija je kombinovala s jednostavnom crnom rolkom i klasičnim kaputom crne boje.

Najviše pažnje je, doduše, privukao izbor obuće. Umesto klasičnih i ultraglamuroznih salonki, koje su postale zaštitni znak supruge Donalda Trampa, prva dama SAD ovog puta se odlučila za nude baletanke, idealne za šetnju Kineskim zidom.

foto: EPA / WU HONG

Budući da je u pitanju dnevna varijanta, Melanija je bila umerena i pri odabiru aksesoara: jedan prsten i velike naočare za sunce bili su sve što joj je potrebno da izgleda spektakularno.

(Espreso.co.rs / Glossy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.