DAME, VOLITE SNIŽENJA? Iskoristite popust i nabavite kvalitetne bluze, idealne za jesen!
Foto: Promo

Odlična prilika

DAME, VOLITE SNIŽENJA? Iskoristite popust i nabavite kvalitetne bluze, idealne za jesen!

Jesen je stigla! I u ovom periodu, možete da zablistate i zasenite vašu okolinu upečatljivim bojama

Objavljeno: 16:06h

Jesen je stigla! I u ovom periodu, možete da zablistate i zasenite vašu okolinu upečatljivim bojama. Obucite bluzu, koja je idealna za sve prilike - za poslovne sastanke, neformalne prilike, ali i vrlo elegantne, specijalne događaje. Osećajte se udobno, zavodljivo, i što je najbitnije - vaš novčanik nećete isprazniti! Iskoristii sjajne popuste, dok traju zalihe!

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 3 boje - crvenoj, beloj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ovo je univerzalna bluza sa V izrezom, koju bi svaka dama trebalo da ima u svom ormaru. Osvaja jednostavnošću, finoćom i elegancijom, savršeno se uklapajući uz bilo koji odevni predmet, obuću ili aksesoar. Volani je čine veoma aktuelnom. Žoržet je reljefasti materijal, nežan i elegantan, sa dozom elastina radi potpune udobnosti i izuzetno prijatnog osećaja prilikom nošenja. Veoma lako se održava. OVDE ovu bluzu od žoržeta možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovo je vrlo elegantna bluza kraćeg kroja, idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. OVDE je možete poručiti po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Peplum top sa širokim okovratnikom i zlatnim detaljem će privući sve poglede! Peplum top je izuzetno šik komad, koji će svakoj odevnoj kombinaciji dati kosmopolitski i moderan izgled. Bluza je kroja koji naglašava struk i veoma uspešno prikriva stomačić, a figuru čini veoma ženstvenom. Posebnu notu mu daje široki okovratnik sa zlatnim ukrasom. Ovu bluzu možete poručiti OVDE, po ceni od 2290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

*Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Još fenomenalnih stavri, možete OVDE pronaći po pristupačnim cenama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.