Plakaćete kad ga vidite! Nakit za bikini je novi trend, a nosiće ga samo najhrabriji na plaži! (FOTO)
Foto: pixabay.com / print screen instagram / bodivas

baš privlače poglede

Plakaćete kad ga vidite! Nakit za bikini je novi trend, a nosiće ga samo najhrabriji na plaži! (FOTO)

Jeste da je neudobno i da grebe, al' za lepotu valja trpeti, bar tako misle neke žene...

Objavljeno:

17 ilustracija koje pokazuju koliko je u stvari sjajno živeti sam! (FOTO)

Neke žene vole da menjaju bikinije tokom svake sezone, da na plažama pokažu svoj stil i koliko prate modu, čak i kada je moda za odmor u pitanju. Za one žene koje ipak više vole udobnost, pa se drže jednog kupaćeg koji im dobro stoji, a koji nose dok ne izbledi stiže dobra vest.

Nakit za bikini će spasiti vaš kupaći kostim, bar donji deo kupaćeg. Reč je o nakitu, posebno dizajniranom za donji deo bikinija, tačnije za prepone. Ovaj blesavi dodak može da osveži vaš stari kupaći, tako da izgleda kao nov i super trendi.

foto: Tumblr

‚‚Bikini Crotch Charm", poznat i kao ‚‚The BeachTail" (Rep za plažu) je dostupan po ceni od 19.50 dolara, a može se nabaviti na većini prodajnih sajtova, kao što su Etsy i Amazon.

A post shared by BoDivas (@bodivas) on

Ovaj modni dodatak je osmislio japanski proizvođač Bo Divas i prodaje ga putem interneta, a nakit bukvalno izgleda kao mali lanac sa dva mala priveska koja se spuštaju i lepršaju sa njega. Privesi mogu da se menjaju onako kako vi to poželite.

foto: Tumblr

Ovakav nakit niko nije video pre, a lančić je dugačak 6.9 centimetara, i samo se obavije oko donjeg dela kupaćeg. Postoje i manj i veći od njega, ali ovaj je standardni. Korisnici kažu da je na osečaj pomalo neprijatan, pomalo grebe i uvek osećate kad se pomera.

A post shared by BoDivas (@bodivas) on

Privesci su pravljeni od Svarovski kristala i ima ih u raznim bojama, providni, plavi, roze, ljubičasti, zeleni, žuti...

A post shared by BoDivas (@bodivas) on

(Espreso.co.rs / Izvor: someecards.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.