BUDITE PRIMEĆENE: Prelepe haljine koje su spoj kvaliteta i pristupačnih cena
Foto: PR

Zablistajte

BUDITE PRIMEĆENE: Prelepe haljine koje su spoj kvaliteta i pristupačnih cena

Za dobru haljinu, koja je oličenje eleganstnosti i sofisticiranosti, nije potrebno mnogo novca, i izdvojenog vremena u potrazi za njom

Objavljeno: 16:14h

Za dobru haljinu, koja je oličenje eleganstnosti i sofisticiranosti, nije potrebno mnogo novca, i izdvojenog vremena u potrazi za njom. Evo predloga kako da nađete sve u jednoj haljini: kvalitet, udobnost, pristupačnu cenu i kroj za sve prilike - od dnevnih šetnji, do vrlo svečanih prilika.

Ova haljina odiše stilom Pariza! Vrlo je elegantna, svedena i zbog svog “A” kroja odlično pristaje svim tipovima građe. Kratkih je rukava, struk je blago naglašen. Jako je nežnih boja, vrlo interesantnog dezena i u ovoj haljini ne možete proći neopaženo. Njena cena je 2700 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR
foto: PR

Floralni print je apsolutni hit! Ovakve haljine su stvorene za sve prilike i u njima ćete uvek zablistati. Haljina sa ružama sa kratkim rukavima, vrlo je udobna i kvalitetna, i lepo prati liniju tela. OVDE odmah može postati vaša, po ceni od 2700 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502.

foto: PR
foto: PR

Tufnice su uvek u modi! Ovaj dezen odlično pristaje damama svih uzrasta, neprevaziđen je i uvek aktuelan. Haljina sa tufnama je odličnog kroja, dužine do kolena, sa lepo naglašenim strukom. Širih je bretela i vrlo je komotna. Njena cena je 2700 rsd, a OVDE je možete poručiti, ili pozvati na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR
foto: PR

Voće kao dezen je jako moderan, pogotovo u vrelim, letnjim danima! Haljina sa jabukama je vrlo originalna, moderna i možete se nositi u svim prilikama. Zbog boje, kroja i dezena, ova haljina vizuelno sužava figuru. OVDE može postati vaša, njena cena je 2700 rsd, ili pozovite na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR

Još odličnih proizvoda za vas, možete OVDE pronaći, po vrlo pristupačnim cenama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.