10 stvari koje žena uvek treba da ima u torbi! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

nigde bez nje

10 stvari koje žena uvek treba da ima u torbi! (FOTO) (GIF)

Vreme je da se reorganizujete i bespotrebne stvari zamenite onima koje će vam trebati

Objavljeno:

Nećeš zbariti nijednu! 3 najgore taktike za muvanje žena! (FOTO) (GIF)

Koliko puta vam je nedostajalo što uz sebe nemate gumicu za kosu ili ruž? Žene u torbama stvarno nose svašta, a često se radi i o hrpi stvari kojima je mesto u smeću. S druge strane, sigurno vam je bar ponekda žao što uz sebe nemate nešto što vam u tom trenutku baš jako treba, a iz torbe vam ispadaju stari računi, maramice, prazni omoti od čokoladica... Vreme je da se reorganizujete i bespotrebne stvari zamenite onima koje će vam trebati:

foto: giphy

1. Omiljeni ruž Crveni je uvek najbolji izbor jer ćete u trenutku izgledati sređenije. Ako u torbici imate mesta za samo jedan make-up proizvod, neka to bude baš ovaj.

foto: pixabay.com

2. Naočare za sunce Pogotovo preko leta, kada je potrebno zaštiti oči od jakog sunca.

foto: giphy

3. Balzam za usne Svako ima svoj omiljeni, a najbolje bi bilo kupiti ih nekoliko i staviti baš u svaku torbu koju često nosite jer je usnama uvek potrebna nega, a mekane usne uvek su i privlačnije o suvih.

foto: pixabay.com

4. Gumica za kosu Koliko puta vam je nedostajala gumica za kosu? Kako vam se to više nikada ne bi ponovilo, stavite po jednu u sve svoje torbe. Tako ćete i uvek znati gde su vam jer većina žena često ostane bez ijedne baš kada joj je najpotrebnija.

foto: giphy

5. Ukosnica

Isto kao i gumica, ukosnica je jedna stvar zbog koje žene često žale jer je nemaju pri ruci. A s obzirom na to da zauzima minimalno mesta, možete ih potrpati i nekoliko.

foto: pixabay.com

6. Korektor Osim što uvek dolazi u praktičnom, maloom pakovanju koje ne zauzima puno mesta, korektor je make-up proizvod koji najbolje prekriva sve nedostatke, od podočnjaka do iznenadnih bubuljica.

foto: giphy

7. Krema za ruke Grube ruke nisu nimalo ženstvene, a kako bi bile nežne, potrebno ih je redovno negovati i to ne samo preko zime. Jednu kremu za ruke bi trebalo uvek nositi sa sobom.

foto: pixabay.com

8. Ogledalce Iako danas većina mobilnih ima selfi kameru, ogledalo je i dalje najpraktičnije za brzinsko popravljanje šminke i frizure. Kupite jedno malo, preklopno i nosite ga uvek sa sobom, a još će biti bolje ako nađete neko koje s jedne stane ima ugrađenu četku za kosu.

foto: giphy

9. Žvakaće gume Neki ljudi provedu pola dana izvan kuće, piju kafu i jedu, pa ne mogu uvek nakon toga oprati zube. Osim što se tako narušava vaša dentalna higijena, tu je i loš zadah koji uvek ostavlja pogrešan utisak o vama. Zato biste uvek trebali da imate jedno pakovanje žvakaćih guma.

foto: pixabay.com

10. Tanki kaiš Iznenadićete se koliko će vas puta oraspoložiti činjenica da u torbi imate ovaj modni dodatak. Pogotovo ako ste ljubitelj širokih bluza koje će tanki kaiš u trenu transformirati u potpuno drugačiji odevni komad, a vi ćete izgledati kao da ste se presvukle.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.