ODUVEK ŽELITE DA SE RAZLIKUJETE? Evo šta je potrebno da uradite da biste to postigli
Foto: PR

budite originalni

ODUVEK ŽELITE DA SE RAZLIKUJETE? Evo šta je potrebno da uradite da biste to postigli

Sigurno ste čuli za majice brenda Nosam? Nemoguće je da niste, jer svako ko želi da bude kul i originalan nosi ove majice

Objavljeno:

U moru ljudi koji se isto ponašaju i oblače, govore, čak i slušaju istu muziku, našli smo način kako bismo se izdvojili iz mase.

Sigurno ste čuli za majice brenda Nosam? Nemoguće je da niste, jer svako ko želi da bude kul i originalan nosi ove majice.

Ko na grani majmuna” majica je pravi spektakl. Gde god da se pojavite u njoj, moraćete da budete primećeni, jedino što ćete imati tu muku da objašnjavate gde ste je kupili. Vi ih onda samo uputite na sajt Hangar i sve muke će biti maksimalno skraćene. I sve to za “smešne” novce - 1.400RSD.

foto: PR

Svako od nas ima neku priču koja stoji iza naših uspeha, ili neuspeha. Kad vas neko maltretira svojim kukanjem i jadanjem, dovoljno je da mu pokažete natpis na svojoj majici: “Ne znaš moju priču”. Govori i više nego što bi trebalo, a sjajan je način da nekome “zapušite” usta. Takođe super povoljna cena - 1.400RSD.

foto: PR

I za sve one koje se ne nerviraju mnogo, tu je majica “Će bude”. Da li će ili neće, vas to ne zanima. Jedino do čega vam je stalo je vaša mirna savest i duh. Zato je ova majica sjajna za sve kulere i one koji se ne opterećuju previše. Stav je ono što odlikuje ovu majicu. Za samo 1.400RSD.

foto: PR

.(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.