TRAŽITE IDEALAN POKLON? Evo ideja kako da ostavite sjajan utisak!
Foto: pr

Odlični predlozi

TRAŽITE IDEALAN POKLON? Evo ideja kako da ostavite sjajan utisak!

Svima je cilj kod kupovine da poklon bude originalan, da bude nešto što će svi primetiti, a što će sa druge strane biti od koristi

Objavljeno: 07:08h

Večita dilema - šta kupiti dragoj osobi? Neretko nas muči manjak ideja, nedostatak novca, ili vremena za pronalaženje idealnog poklona. Svima je cilj kod kupovine da poklon bude originalan, da bude nešto što će svi primetiti, a što će sa druge strane biti od koristi. Evo odličnih ideja kako da sve navedeno pronađete na jednom mestu.

Nov zakon o udvaranju je stupio nedavno na snagu. Kreativni ljudi rešili su da se našale na račun istog originalnim natpisom na majici. Majica sa natpisom Jel smem da ti udelim kompliment je hit poklon! Ova majica će preneti poruku okolini, bez reči. Majice su dostupne u svim veličinama, muškoj i ženskoj varijanti i u dve boje - crnoj i beloj, koštaju 1500 rsd, a OVDE odmah možete da ih naručite.

foto: PR
foto: PR

Mnoge su video klipovi Šaka Polumente nasmejali do suza, pa se tako njegove čuvene replike mogu čuti svuda. Od sada ih možete pronaći na fenomenalnim majicama! Zasmejte ljude oko vas majicom NEDOSTAJEŠ i JAVI SE. Majice Nedostaješ su dostupne u muškoj i ženskoj verziji, u crnoj i beloj boji. Cena je 1400 rsd, a OVDE mogu odmah biti vaše. Majice Javi se takođe su napravljene u muškoj i ženskoj verziji, u dve boje, po ceni od 1400 rsd. OVDE ih odmah poručite!

foto: PR
foto: PR
foto: PR
foto: PR

Izjave šarmantnog Miroljuba Petrovića su takođe ostavile utisak na ceo region. Njegova čuvena rečenica “Ideš pod mač bato” našla se sada na majicama! Sa ovom majicom bićete sasvim sigurno primećeni svuda! Dostupne su u dve različite varijante, po ceni od 1400 i 1500 rsd. Obradujte nekoga dragog, OVDE odmah napravite porudžbinu!

foto: PR
foto: PR
foto: PR
foto: PR

Ostavite sve u društvu bez teksta ! Hit majice sa natpisom DO WHY GA će svakome ko pokuša da prevede navedeni tekst izmamiti osmeh na lice. Budite drugačiji od ostalih, poručite OVDE, crnu ili belu majicu, po ceni od 1400 rsd

foto: PR
foto: PR

OVDE možete pronaći još sjajnih ideja za poklone po neverovatnim cenama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.