OVA BOJA NOKTIJU JE POTPUNI HIT ZA SVE ŽENE U MARTU: Nosila ih je i DRAGANA MIRKOVIĆ, a evo koji LAK je u pitanju
Dragana Mirković, Foto: jutjub/printscreen/pinkovezvezde

savet

OVA BOJA NOKTIJU JE POTPUNI HIT ZA SVE ŽENE U MARTU: Nosila ih je i DRAGANA MIRKOVIĆ, a evo koji LAK je u pitanju

Novi neutralni nokti već dominiraju, a evo i kako da ih postignete.

Objavljeno:

Zbog Hejli Biber društvene mreže je preplavila opsesija glaziranog manikira u još nekoliko varijanti: od hromiranog manikira do upečatljivog svetlucavog izgleda. Međutim, izbor manekenke i dalje vlada, pa čim ona promeni manikir mnoge žene guglaju da pronađu sličnu boju.

Neutralni nokti su najpopularniji manikir 2024.

Hejli Biber je i ranije bila poznata po basic manikiru ali ovi neutralni nokti još uvek nisu bili viđeni. U pitanju je prozirna, siva boja koja je savršeni izbor za prelazni period između zime i proleća.

@yodeebs so subtle and pretty ☁️✨ @Hailey Bieber @rhode skin cr @Zola #haileybieber #nails #nailinspo ♬ original sound - yodeebs

Kako se postižu ovi neutralni nokti?

Influenserka Adeba Kan podelila je kako da postignete novi manikir Hejli Biber. U svom TikTok-u, Kan je otkrila da je tačna nijansa koju je Hejli Biber koristila za postizanje sanjivog sivog tona.

Ova neutralna nijansa stilizuje se uz svake modne komade ali uz blagi sjaj koji izgleda privlačno zbog čega se ističe za razliku od tamnosive. Čak i ako ne pronađete baš ovu nijansu, potražite drugu taupe ili sivu nijansu da biste postigli ovaj izgled.

Bez obzira da li želite da ponesete novi trend manikir ili jednostavno želite da promenite uobičajeni izgled, ove neutralne nokte možete lako da postignete kod kuće, prenosi Marie Claire.

Bonus video:

52:40

REDAKCIJA 23.02.2024. 2. DEO

(Espreso/NajŽena/Slobodank Ćorić/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.