MARTA STJUART OTKRILA TAJNU MLADALAČKOG IZLGEDA U 81. GODINI: Žene joj ZAVIDE na LICU koje je očuvala uz... (FOTO)
Marta Stjuart, Foto: Credit: Stephen Chernin / Getty images / Profimedia

svaka čast

MARTA STJUART OTKRILA TAJNU MLADALAČKOG IZLGEDA U 81. GODINI: Žene joj ZAVIDE na LICU koje je očuvala uz... (FOTO)

Marta Stjuart je postala profesionalac zavođenjem publike svojim provokativnim selfijima, a sada legendarna kuvarica očarava svojim blistavim izgledom

Objavljeno:

Prva samostalna američka milijarderka Marta Stjuart (82), postala je iskrena o svojim kozmetičkim procedurama u premijeri druge sezone njene hit emisije ,,iHeartPodcasts, The Martha Stewart Podcast", koja je počela novom epizodom 8. februara

Slušaoci se mogu uključiti svake srede i slušati opširne razgovore između Stjuartove i raznih gostiju iz „svih sfera života“. Kris Džener i Stjuartin najbolji prijatelj Snup Dog su ranije bili među njima.

U poslednjem delu emisije, dobitnica Emija vodi veoma iskren razgovor sa svojim kozmetičkim dermatologom, dr Denom Belkinom, kojeg je upoznala preko svoje ćerke Aleksis Stjuart. Glavne teme epizode: istraživanje botoksa, filera i zatezanja kože koje je Stjuartova uradila, plus njen pogled na starenje i mladolikost.

Marta Stjuart
foto: Adam Scull / Newscom / Profimedia

„Svi su jako zainteresovani kada vide moj selfi“, kaže ona u ovoj epizodi. „Toliko komentara je o mom liftingu lica i ko je to uradio i kada sam to uradila i koliko je fotografija retuširana, pa ja zato samo želim da kažem istinu“,

Tokom razgovora, dr Belkin razlaže vrste tretmana koje radi na Stjuartovoj, uključujući injekcije za opuštanje mišića u njen vrat i vilicu i vrstu filera koje joj je ubrizgao u obraze.

Stjuartova takođe priznaje da joj botoks na gornjem delu lica nije uvek išlo u prilog. „Moje obrve se nekako dižu u oblik slova ,,V" što izgleda tako neprirodno“, kaže ona.

Stjuartova takođe otkriva svoje iskreno mišljenje o starenju: „Ne razmišljam mnogo o godinama, ali uopšte ne želim da izgledam u skladu sa svojim godinama. Zato zaista naporno radim na tome“, kaže ona, dodajući da daje prednost vežbanju i da vodi računa o svojoj ishrani na zdrav način.

Stjuartova je putem svog podkasta ugasila kritike svoje revolucionarne naslovnice magazina ,,Sports Illustrated" na kojoj se pojavila u kupaćem kostimu. U 81. godini, postala je najstariji model koji je zauzeo željeno prvo mesto.

BONUS VIDEO

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

(Espreso/najzena/Ana Klikovac/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.