KOMAD ZA KOJIM SE SVI OKREĆU NA ULICI: Čak i najprostiji AUTFIT pretvara u ŠIK STAJLING
Sofija Riči, Foto: Stoianov-celebretyLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

moda

KOMAD ZA KOJIM SE SVI OKREĆU NA ULICI: Čak i najprostiji AUTFIT pretvara u ŠIK STAJLING

Pončo je komad koji daje unikatnu notu svakom autfitu, a ne treba vam bogatstvo da biste ga kupili.

Objavljeno:

Sve je prisutnija moda devedesetih, tako da na ulicama možemo primetiti prisutnost trenda Y2K. On uključuje farmerke niskog struka, krop topove, obuću s platformama, pa čak i plastični i stakleni nakit, šarene šnalice, detalje inspirisane krilima leptira...

Jedan od takvih komada je i pončo, koji daje šik notu svakom autfitu!

Sofia Riči
foto: Stoianov-celebretyLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Juče je u ponču viđena Sofija Riči, influenserka koja je među prvima popularizovala tzv. tihi luksuz, a ćerka slavnog pevača Lajonela Ričija se, u skladu sa estetikom koju preferira, opredelila za vrlo sveden model.

Ona je viđena u Los Anđelesu u ponču modne kuće Loro Piana nazvanom Sydney, a u pitanju je model bež boje porubljen crvenim materijalom.

Među poznatim ljubiteljkama ponča je Dženifer Lopez, koja ga mahom kombinuje u ležernim kombinacijama za svaki dan i uz kvalitetan džins, a u njemu smo imali priliku da vidimo i srpsku trendseterku Tamaru Kalinić.

Za razliku od klasičnih komada koji prekrivaju gornji deo tela u potpunosti, Sofija je ponela model koji se zakopčava ispod vrata i potom širi, pa je njen trudnički stomačić došao do izražaja.

Bonus video:

03:02

SADIMO JELKE DA IMAMO VIŠE KISEONIKA I UKRASIMO BEOGRAD Najmlađi učestvovali u nastavku akcije ZASADI DRVO na dve lokacije

(Espreso/M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.