DESIGN WEEK: Radionice o dizajnu sedmi put u Beogradu!
Foto: PR

Okupljanje kreativaca

DESIGN WEEK: Radionice o dizajnu sedmi put u Beogradu!

Seminar dizajna i brendiranja održaće se od 27. maja do 3. juna, sve radionice su besplatne, a po završetku seminara učesnici će dobiti sertifikat
Objavljeno:

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Beograd okuplja kreativce Univerziteta u Beogradu na sedmom BEST Design Week-u. Seminar dizajna i brendiranja održaće se od 27. maja do 3. juna , a mesto će biti naknadno objavljeno.

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu omogući ovladavanje i usavršavanje principa dizajniranja i brendiranja.

- BEST Design Week je projekat koji, po mom mišljenju, ima najviše potencijala da postavi standard u obrazovanju u oblasti dizajna. Svake godine on pomaže studentima da steknu sposobnosti kojima će oživeti poslovni svet. - kaže Filip Markovski, glavni organizator ovogodišnjeg seminara.

foto: PR

Kroz radionicu Design basic polaznici će biti u prilici da nauče osnove dizajna, koristeći Adobe Photoshop i Adobe Illustrator. Radionica Design advanced realizuje se kroz učenje o 3D animaciji, u programima 3Ds Max i Adobe Photoshop. Na radionici Web design polaznici će biti podeljeni u parove, dizajner i programer, i imaće zadatak da osmisle, dizajniraju i naprave funkcionalan veb-sajt.

Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Radovi svih učesnika naći će se na sajtu www.best.rs/bdw, na kom će od 2. do 16. maja biti otvorene prijave.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.