ANA IVANOVIĆ NOSI CIPELE KOJE SVI ZOVU "TETKASTIM": Naše mame i bake su ih OBOŽAVALE, sad se VRAĆAJU U MODU (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

STIL

ANA IVANOVIĆ NOSI CIPELE KOJE SVI ZOVU "TETKASTIM": Naše mame i bake su ih OBOŽAVALE, sad se VRAĆAJU U MODU (FOTO)

Anin izbor obuće je vrlo zanimljv

Objavljeno:

Ana Ivanović je posle tenisa očigledno pronašla novu pasiju, a to je moda! Lepa brineta uživa u koketiranju trendovima i poigravanju različitim stilovima, iako uvek poštuje jedno načelo - da bude kvalitetno i udobno. Ovog leta je uglavnom nosila letnje haljinice i komplete cvetnog dezena u vedrim bojama, no kako se bliži jesen, tako i Ana uskače u nešto drugačije krpice.

Ona se na Instagramu nedavno pohvalila jednostavnom, ali odličnom kombinacijom sa jednog snimanja, gde je spojila na prv pogled nespojivo.

Naime, proslavljena teniserka vešto je pozirala u tamnim farmerkama ravnog kroja i pamučnoj, svetloplavoj košulji na prugice sa blago pufnastim rukavima. Ovo je klasična, večna kombinacija sa kojom nema greške i koja može da se nosi u brojnim prilikama, u zavisnosti od aksesoara sa kojim je ponesete.

Ana Ivanović izdanje je upotpunila teget kačketom i belim retro cipelama, a iako spajanje sportske kape i štikli u teoriji nije najzahvalnije, njen miks je svemu dao poseban, vrlo zanimljiv pečat.

Inače, Anin izbor obuće je vrlo zanimljv - reč je o belim, kožnim salonkama sa niskom potpeticom i izraženim vrhom u špic, a model veoma podseća na cipele kakve su se nosile tokom 80-ih. Danas ih često nazivaju "tetkastim", ali su s druge strane vrlo šarmante i lepo mogu da se kombinuju.

Bonus video:

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.