SVI ZNATE DA JE IMALA 95KG I TONU CELULITA: Sada šeta u SKANDALOZNO KRATKOJ HALJINI - ISTOPILA SE (FOTO/VIDEO)
Ešli Grejem, Foto: Printscreen/ Instagram/ ashleygraham

Duplo manja

SVI ZNATE DA JE IMALA 95KG I TONU CELULITA: Sada šeta u SKANDALOZNO KRATKOJ HALJINI - ISTOPILA SE (FOTO/VIDEO)

Ova manekenka je promovisala prihvatanje svog tela, a onda se desilo ovo, sada je duplo manja

Objavljeno:

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem nedavno je oduševila pratioce na Instagramu romantičnim, modernim letnjim izdanjem. Lepa brineta prigrlila je popularni Barbiecore trend i uskočila u super slatku haljinu koja briše godine i sjajno joj stoji. Ona se pohvalila trendi kombinacijom, ali i novom linijom.

Proslavljena 35-godišnjakinja tokom karijere često je oscilirala sa težinom, iako je oduvek spadala u red plus sajz modela, a posebno je posle dve trudnoće zaredom, od kojih je jedna blizanačka, nabacila koji kilogram.

Ipak, Ešli Grejem je sada mršavija nego poslednjih godina, pa se čini da su svi trudnički kilogrami nestali, a ova lepotica može da se pohvali tanjim strukom i užim bokovima.

Inače, manekenka je oduševila modne znalce u ultrakratkoj haljini svetloroze boje sa naborima sa strane i rol kragnom, te zanimljivim trodimenzionalnim cvetom koji je svemu dao romantični pečat.

Izdanje je upotpunila sandalama sa cirkonima i visokim potpeticama, te diskretnim nakitom, ali i prelepom, nežnom šminkom i svečanom punđom. Elegatno, a tako slatko izdanje koje čini da izgledate mladalčki - baš poput devojčice.

Ivana Peters pokazala kako napreduje dijeta:

00:06

Ivana Peters pokazala kako napreduje dijeta

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.