MILENA RADULOVIĆ U PRIPIJENOM BIKINIJU JE SVE ŠTO ŽELITE DA VIDITE DANAS: Jedva drži GRUDI, a njen IZRAZ LICA...
Milena Radulović, Foto: Printscreen/Instagram/mileena_radulovic

uf

MILENA RADULOVIĆ U PRIPIJENOM BIKINIJU JE SVE ŠTO ŽELITE DA VIDITE DANAS: Jedva drži GRUDI, a njen IZRAZ LICA...

Tako je nedavno objavila seriju fotografija s letovanja, a posebnu pažnju privukla je ona na kojoj je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, koji zbog jednog detalja svaka devojka ovog leta želi da ima

Objavljeno: 11:15h

Mlada glumica Milena Radulović je za letovanje odabrala Pirinejsko poluostrvo, a na Instagramu je objavila nekoliko detalja s putovanja, što je bilo dovoljno da privuče pažnju svojih mnogobrojnih pratilaca.

Tako je nedavno objavila seriju fotografija s letovanja, a posebnu pažnju privukla je ona na kojoj je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, koji zbog jednog detalja svaka devojka ovog leta želi da ima.

Glumica se fotografisala na prostranoj peščanoj plaži, oko vrata je nosila srebrnu ogrlicu, dok je na glavi imala crne naočare za sunce.

Ovaj kupaći kostim u pink boji jedan je od odevnih komada za kojim su žene širom sveta poludele, i to nakon premijere filmskog hita "Barbi".

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Groznica oko ovog filma zahvatila je gotovo čitavu planetu, te gotovo ne postoji devojka koja na sebi ovog leta ne nosi bar jedan roze detalj, pa izuzetak nije ni Milena Radulović.

Milena Radulović
foto: Prinstcreen/Instagram/mileena_radulovic

Po svemu sudeći, ovaj model kupaćeg kostima je pun pogodak ovog leta, jer ćete u njemu zasigurno privući sve poglede na plaži, bazenu ili nekom drugom kupalištu.

00:15

Milena Radulović prošetala božanstvenu haljinu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.