HALJINA POZNATE GLUMICE JE PRAVI ZLOČIN: Svi se pitaju KO JE OVOLIKO UNAKAZIO za CRVENI TEPIH (FOTO)
Dženifer Lorens, Foto: Printscreen/Youtube/ Sony Pictures Entertainment

DA LI STE JE VIDELI?

HALJINA POZNATE GLUMICE JE PRAVI ZLOČIN: Svi se pitaju KO JE OVOLIKO UNAKAZIO za CRVENI TEPIH (FOTO)

Dženifer Lorens, poznata svetska glumica, na premijeri filma "No Hard Feelings" u Madridu pojavila se u haljini koja je odnela mnogobrojne negativne komentare

Objavljeno: 11:28h

Dženifer Lorens se na premijeri pojavila u haljini brenda "Loewe". Hljina je u boji kože i vizuelno je odnojena od njenog tela.

Haljina od pamučnog somota u bež boji više podseća na umetnički modni dizajnerski rad, nego na izdanje za crveni tepih. Hrabar potez glumice u Madridu nije najsrećnje prošao kod modnih kritičara.

Stilisti su izdanje ukrasili smaragdnim minđušama bez dodatnih aksesoara.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/ aforocompleto_

Možda je u pitanju modna avangarda, ali pratioci Dženifer Lorens na Instagramu i Tviteru bili su složni da je ovo najlošije izdanje glumice na crvenom tepihu ikada. Kritike su upućene pre svega na konstrukciju haljine i boju.

"Ovo je da oslepiš od ružnoće", "Kao dečji crtež", "Je l ovo sama napravila?", "Ovaj modni zločin deluje kao projekat osnovaca, ali da ne vređam osnovce - oni ovo bolje uradili", "Zamisli da si tolika zvezda, imaš toliko novca i pojaviš se ovako u javnosti", samo su neki od komentara na račun haljine Dženifer Lorens.

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.