DEVOJKA NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU UVEĆALA GRUDI ZA PAR BROJEVA: Za njom BALAVILE sve ZVANICE na dodeli OSKARA
Loren Sančez, Foto: Profimedia

OSKAR

DEVOJKA NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU UVEĆALA GRUDI ZA PAR BROJEVA: Za njom BALAVILE sve ZVANICE na dodeli OSKARA

Atraktivna 53-godišnjakinja uskočila je u glamuroznu crnu haljinu čiji je gornji deo u formi bodija, a donji je potpuno proziran

Objavljeno:

Održana je ovogodišnja 95. dodela Oskara najznačajnija nagrada u oblasti filma. Dodela je uvek propraćena tradicionalno ekstravagantnom zabavom, na kojoj možemo videti najupečatljivije ličnosti što Holivuda, što iz šoubiznisa.

Sinoć smo mogli da vidimo i jednog od najbogatijih ljudi na svetu, Džefa Bezosa u društvu zanosne brinete koja je skupljala poglede svih zvanica na Veniti fer zabavi.

Na ovaj parti stigao je i Džef Bezos, treći najbogatiji čovek planete,i to u društvu devojke Loren Sančez, od koje se praktično ne razdvaja od dana kada su obelodanili svoju vezu.

Atraktivna 53-godišnjakinja uskočila je u glamuroznu crnu haljinu čiji je gornji deo u formi bodija, a donji je potpuno proziran, ali ukrašen specifičnim radom, odnosno vertikalnim i horizontalnim prugama sa šljokicama.

Loren Sančez
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ovu toaletu krasi i zaista impozantan dekolte koji je otkrio bujne grudi ove voditeljke, a moramo da priznamo da treba imati more samopouzdanja za ovakvu haljinu - Loren je znala da će se naći u centru pažnje.

Ona je izdanje upotpunila jednostavnim sandalama sa crnim kaišićima, te dijamantskim prstenom i narukvicom. A na svom Instagram profilu objavila je i fotografiju sa timom koji joj je pomogao da izgleda zanosno.

Loren Sančez
foto: Printscreen/ Instagram/ laurenwsanchez

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.