Najudobnije patike za trening otvaraju 2017. godinu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: promo

REEBOK CROSSFIT ® NANO 7

Najudobnije patike za trening otvaraju 2017. godinu! (FOTO) (VIDEO)

Najbolja trening patika dobija preciznu rafiniranost siluete koja pomaže da patika odgovara svakom sportisti
Objavljeno: 15:41h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Reebok je predstavio Reebok CrossFit Nano 7 patiku, poštujući nasleđe koje ima kao jedan od vodećih brendova obuće u CrossFit zajednici. Reebok nastavlja da razvija Nano franšizu, pa tako najbolja trening patika dobija preciznu rafiniranost siluete koja pomaže da patika odgovara svakom sportisti.

Šta o vama govore brzina pisanja i veličina slova? (FOTO) (GIF)

Kreirana kao vrhunska patika za trening, Nano 7 pružan lagan osećaj na nogama svima koji praktikuju intenzivan trening. Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji ovo su do sada najudobnije, najistrajnije patike koje omogućavaju stopalu da „diše“.

foto: promo

Dodatna karakteristika je i Powerlaunch toebox, koji predstavlja jaku osnovu za povećanu snagu i prianjanje, dok Reinforced heel clips nudi stabilnost stopala za svaki pokret tokom treninga.

Prvi put u istoriji Nano franšize, fitnes fanovima su najnovije Nano patike za trening dostupne već početkom godine, tako da će moći da iskoriste sve prednosti unapređenog dizajna i prijanjanja dok se takmiče na Reebok CrossFit.

Games Open 2017. Zahvaljujući Nano 7 modelu, fitnes entuzijasti će učiniti da se tokom treninga svaka nanosekunda u 2017. godini računa.

foto: promo

- Reebok je uvek težio tome da stvara najbolje proizvode za CrossFit i širu fitnes zajednicu. Kontinuirano razvijamo i proizvodimo mnogobrojne trening franšize. Naš krajnji cilj je da osnažimo zajednicu da iskoristi svoj potencijal - izjavio je Judson Vancor, globalni direktor proizvoda u Reebok-u.

Kao i sve prethodne verzije, Nano 7 patike imaju različita unapređenja, koja pored NANOWEAVE, podrazumevaju:

foto: promo

- Refined structural fit – jaka osnova koja pomaže u povećanju snage

- Prošireni RopePro – omogućava istrajnost i zaštitu, smeštena na središnjem delu sa superprianjajućim materijalom obloženim gumom

- Dodatna udobnost i ublažavanje kontakta sa podlogom – omogućava bolje kretanje tokom vežbi koje podrazumevaju trčanje i naskok na kutiju

foto: promo

Vancor dodaje - Želimo da osiguramo poziciju Reebok-a kao najboljeg trening brenda, jačajući naše veze sa CrossFit sportistima i modelom koji je postao neizostavni deo svakog treninga.

- Reebok razume da i najmanje promene mogu da naprave veliku razliku. Velika je čast što možemo da budemo deo procesa Nano napretka svake godine, tako da uvek imamo najbolju moguću obuću.

foto: promo

Ove godine, Nano 7 je predstavljen u januaru, tako da mogu da treniram većinu sezone u onoj patici u kojoj ću se i takmičiti na Igrama 2017 - izjavila je Katrin Davidsdottir, pobednica CrossFit Games za 2015. i 2016. godinu.

Za više informacija o Reebok CrossFit Nano 7 modelu, prodajnim objektima i tehnologiji posetite reebok.rs.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.