10 blistavih ideja da vaš dom zasija za Novu godinu (FOTO)
Foto: www.architectureartdesigns.com/ betweennapsontheporch.net/ homebnc.com/ HGTV.com / locksmithsphoenix.co

isprobajte i uživajte

10 blistavih ideja da vaš dom zasija za Novu godinu (FOTO)

Cimet, čarapice i običan kanap... Ni ne sanjate koliko običnih predmeta koje imate po kući vam može poslužiti za novogodišnju dekoraciju
Objavljeno: 17:41h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Praznici dolaze i vaša kuća bi trebalo da izgleda classy i elegantno, trebalo bi da odaje utisak toplote. Za savršenu dekoraciju doma je potrebno da odvojite malo vremena, a sve ostalo možete prepustiti svojoj mašti.

10 najčudnijih trendova koji moraju ostati u 2016. godini (FOTO)

Kuću možete dekorisati sa stvarima koje već imate. Ukoliko baš i niste inspirisani i ne znate kako da ukrasite svoj dom, potražite inspiraciju u ovim dekoracijama.

1. Kutija za sto, od breze

Umesto kutije od breze možete koristiti bilo koju drvenu kutiju, po želju je možete prefarbati u boje koje volite. Napunite je zelenim grančicama, dodajte crvene ukrasne kuglice i stavite sveće.

foto: www.fynesdesigns.com

2. Ukras od grančica

Uzmite osušenu grančicu i na nju končićima okačite cvetiće ili crvene ukrasne kuglice. Sve može biti u bojama po želji. Ovaj ukras možete okačiti iznad stola ili na bilo komk mestu u kući.

foto: HGTV.com

3. Grančice možete koristiti i kao svećnjak

Od grančica napravite stablo, na jega poređajte male staklene čaše i u njih stavite po jednu sveću. Novi classy svećnjak je gotov.

foto: locksmithsphoenix.co

4. Čarapice za escajg

Umestio čarapica za poklone možete ih napravitzi za escajg. kupite ih ili ispletite i vaš sto će izgledati praznično drugačije.

foto: princesspinkygirl.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.