5 velikih laži koje svi govorite kad ste u lošoj vezi (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Idemo dalje...

5 velikih laži koje svi govorite kad ste u lošoj vezi (FOTO) (GIF)

Kada vam je stalo do nekoga i kada ga uprkos svemu mnogo volite trudićete se da ne primećujete loše stvari koje se dešavaju prema vama
Objavljeno: 12:21h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lako je prepoznati lošu vezu kad niste u njoj. Provodite sate slušajući prijateljice kako se svađaju sa svojim partnerima i na kraju su opet sa njima. Čudno vam je kako još uvek nisu shvatile da ta veza nije za njih i da mnogo pate zbog nje. Istina je da ni vi ne biste tako nešto primetili da se dešava vama. Ili vam se već dešava, samo što to ne primećujete?

Kada treba da mu odgovoriš na poruku, a kada ne? (FOTO) (GIF)

Teško je priznati da se nalazite u lošoj vezi, jer iz tog začaranog kruga ljubavi i svađa je jako teško pobeći. Kada ste u vezi sa nekim ko vas ne čini srećnom i ne odnosi se prema vama onako kako želite, a stvarno vam se sviđa, počinjete da lažete same sebe da bi ste se uverile da niste u pravu.

7 rečenica koje nikako ne smete reći svojim singl prijateljicama! (FOTO) (GIF)

foto: Giphy

Suština je da što pre priznate sebi da niste srećni, pre ćete prihvatiti tu činjenicu. Ako se prepoznate u nekim od ovih rečenica i prečesto ih ponavljate, vreme je da svoju vezu privedete kraju.

5 najvećih laži koje govorite sebi kada ste u lošoj vezi

1. Biće bolje

Stalno čekate da dođe do poboljšanja, tešite se time što makar niste sami, ali taj bolji trenutak ne dolazi. Biti bolje hoće, ali kada prekinete odnos i počnete vezu sa nekim drugim.

foto: Profimedia

2. Može biti i gore

Istina je da situacija uvek može biti gora nego što jeste, ali zašto biste pristajali na manje, kada može biti i hiljadu puta bolja.

foto: tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.