9 muških poteza zbog kojih će se svaka žena odmah istopiti! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

detaljano uputstvo za momke

9 muških poteza zbog kojih će se svaka žena odmah istopiti! (FOTO) (GIF)

Ukoliko želite da je osvojite i da joj se uvučete pod kožu, sa ovim stvarima nema greške. Nijedna neće moći da vam odoli!
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svaka žena želi da pored sebe ima muškarca koji je pravi džentlmen i koji će učinti da se ona svaki dan oseća kao u bajci. Ipak, teško je očekivati da vam se tako nešto može lako desiti u moderno doba, kada obično žene preuzimaju inicijativu.

2 blamantne stvari zbog kojih ste zapravo simpatični ljudima (FOTO) (GIF)

Nisu se stvari toliko promenile, samo možda tražite na pogrešnom mestu ili birate pogrešne momke. I u današnje vreme postoje oni muškarci koji će učiniti da vam srce kuca brže i koji će biti vaši heroji.

7 stvari koje muškarci traže u ženama, a nijedna nema veze sa izgledom (FOTO) (GIF)

foto: tumblr

1. Otvara vrata

Muškarac kome nije teško da izađe iz automobila i otvori vrata svojoj dami ima manire na koje se loži svaka žena. Njemu je bitno da se njegova voljena osoba oseća sigurno i prijatno. Iako se čini da ovo nije tako bitno, svaka devojka će to ceniti.

foto: Thinkstock

2. Čuva poslednji zalogaj za vas

Svaka žena zna da je put do muškog srca vodi preko stomaka. Koliko god zvučalo izlizano, istina je. Ako muškarac sačuva poslednji zalogaj za damu, to znači da mu je veoma stalo do nje.

foto: Thinkstock

3. Provodi mnogo vremena sa vašom porodicom

On je definitivno ‚‚onaj pravi" ako umesto utakmice izabere da bude sa vašom porodicom, gleda fotografije iz detinjstva i ćaska sa vašim rođacima. Svakome je svoja porodica najvažnija, a on dokazuje da poštuje vašu.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.