Zaljubljujemo se samo 3 puta u životu, a za to postoji poseban razlog (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

prava dolazi poslednja

Zaljubljujemo se samo 3 puta u životu, a za to postoji poseban razlog (FOTO) (GIF)

Iako vas možda poslednji raskid još uvek boli, znajte da je to bila samo jedna od ljubavi koja vas čeka u životu
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ljubav je najlepše osećanje koje čovek može da oseti, a u svaku vezu ulazite sa mišljenjem da je to ono pravo i da će trajati do kraja života. Ipak, ono što se kasnije desi često bude neočekivano i zato dolazi do raskida. Iako se uvek nadate da je ta veza ona koja će trajati dešava se da pogrešite. Treba znati da bez obzira koliko ste veza imali, i da li ste trenutno u vezi ili ste solo u životu se možete zaljubiti samo 3 puta.

Kako izgleda raskid u dugačkim, a kako u kratkim vezama? (FOTO)

Ponekad se desi da vi povredite nekog, ponekad se desi da neko povredi u vas, ali nikad ne treba očajavati jer kad upoznate pravu osobu za vas ona će zauvek ostati tu. Iako vas možda poslednji raskid još uvek boli, znajte da je to bila samo jedna od 3 ljubavi koja se desi svakom čoveku u životu.

Ženska osobina koju muškarci obožavaju, ali će vas zbog nje odbiti (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Zašto čovek može da se zaljubi samo 3 puta u životu?

1. Jedan od razloga je zato što ta trenutna veza izgleda kao prava

Želite da svi vide da je vaš odnos savršen, a ako nešto nije u redu pravite se da jeste. Zbog te slike koju želite da prikažete prijateljima, roditeljima i svima ostaliima ubeđujete sebe da ste zaista zaljubljeni.

foto: giphy

Tada mislite da ljubav treba tako da izgleda, jer ništa drugo još uvek niste isprobali. U ovom slučaju vam je bitnije šta misle drugi od onoga što vi zapravo osećate.

foto: Profimedia

2. Veza za koju želite da je prava

Ova vrsta ljubavi je veoma teška i nauči vas mnoge toga o tome šta vi želite i na šta i vezi treba da pristajete i kakve kompromise da pravite. U takvoj vezi se borite sa bolom, izdajom i manipulacijom.

foto: giphy

Mislite da činite pravu stvar, a ustvari ništa nije drugačije od prethodne vrste ljubavi, osim što ste stariji. Mislite da sve veze imaju uspone i padove i da su raskidi normalna stvar posle koje će se nešto popraviti, a nikada ne bude tako. U ovakvom ljubavnom odnosu, možete biti veoma povređeni, a drama je stalno prisutna na sceni, zapravo je potrebno samo da izađete iz tog začaranog kruga.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.