Ne možete da nađete pravu ljubav? Prestanite da radite ove stvari i doći će brže nego što mislite!
Foto: Giphy

menjajte se

Ne možete da nađete pravu ljubav? Prestanite da radite ove stvari i doći će brže nego što mislite!

Svako ima samo jednu priliku da ostavi dobar utisak tokom upoznavanja, a dobar utisak je posebno važan ukoliko upoznajete potencijalnu ljubav svog života
Objavljeno: 23:07h

Ukoliko se spremate za sudbonosni sastanak, Rejčekl Meklin iz agencije za upoznavanje The Vida savetuje vam da sledeće navike ostavite po strani.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prvi pogrešan korak koji možete napraviti jeste pretvaranje sastanka u intervju. Velika je greška pojaviti se na sastanku s listom pitanja koja ste verovatno iskoristili i na prethodnom sastanku, kao i na onom pre njega. Niko ne želi sastanak na kojem će morati dqa odgovara na pitanja, najbolji sastanci su oni na kojima razgovor teče spontano, o raznim temama.

foto: Giphy

Ono što takođe trebate da izbegavate jeste takmičenje, jer to nije put do srca suprotnog pola. Dakle, nemojte se preterano hvaliti svojim privatnim i poslovnim uspesima i veštinama. Ukoliko vam je cilj samo da pokažete da ste bolji od nekoga, onda sastanak sigurno neće završiti onako kako ste zamislili.

foto: Thinkstock

Trebali biste da izbegavate i negativnost jer niko ne voli osobe koje u svemu vide najgore. Ukoliko mislite i govorite samo o lošim stvarima jedino što ćete na taj način postići jeste da oterate muškarca ili ženu koja se nalazi pored vas.

foto: Giphy

Povedite računa o govoru tela i vrlo važno je da ne budete pogrbljeni, koliko god vam to smešno zvučalo. Telo može dosta toga reći o vama pre nego što progovorite. Ljudi sa spuštenim ramenima ili oni koji sede prekrštenih ruku sagovorniku šalju poruku da su anksiozni, da nemaju dovoljno samopouzdanja ili da su zauzeli odbrambeni stav.

foto: Gif

Sarkazam u društvu prijatelja može biti jako smešan, međutim, ukoliko sarkazmom pokušavate skrenuti pažnju suprotnog pola sigurno nećete ostaviti dobar utisak.

foto: Giphy

Sastanci su kao ples, vaše ponašanje mora biti usklađeno s ponašanjem druge osobe. Vi ste možda osoba koja voli da šalje i prima 50 poruka na dan, ali ukoliko vam dečko ili devojka s kojim se viđate ne uzvraća istom merom, to verovatno znači da biste trebali malo da usporite.

foto: Shuterstock

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.