13 znakova da vas se muškarci boje (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

plašljiv kao zec

13 znakova da vas se muškarci boje (FOTO) (GIF)

Njihove male tajne ne mogu dugo biti skrivene ispod površine, pa ukoliko ste jaka i nezavisna žena nije ni čudo što možete da ga preplašite
Objavljeno: 15:09h

4. Ne gleda vas u oči

Hrabar muškarac uvek može da započne razgovor, a problem je u tome što ne želi da znate da se on plaši. On izbegava pravi kontakt očima, što je zapravo i slatko. Izgleda kao stidljivo štene koje pokušava da privuče pažnju.

foto: tumblr

5. Čudno se ponaša

Ponekad je teško zaključiti da li se on samo trenutno ponaša čudno ili je zapravo čudak. Muškarac koji je uplašen možda govori preglasno, ima krut stav, izbacuje svoje grudi, vrpolji se više nego inače, izgleda nespretno i neprijatno mu je da razgova sa vama. To su načini pomoću kojih se nosi sa osećajem inferiornosti kada prilazi ženi koja ga plaši.

foto: Thinkstock

6. Odjednom smišlja izgovor da ode

Da li ste mu upravo rekli da ste unapređeni na poslu ili ste pokušali da započnete inteligentan razgovor? On će verovatno iznenada smisliti izgovor za odlazak. Njegov ego je povređen i mora pobeći da liže svoje rane.

foto: giphy

7. Lako se uvredi

Bez obzira šta mu kažete, on to shvata kao uvredu. Zašto? On misli da ga neprestano osuđujete. Zauzima obrambeni stav i deluje poput magarca. Ako je njegov ego toliko krhak, da li uopšte želite da budete sa takvim muškarcem u vezi?

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.