U SVOJ ODNOS JE UMEŠAO I PRIJATELJE: I napravio je FATALNU GREŠKU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

VERENICA LJUTA KAO RIS

U SVOJ ODNOS JE UMEŠAO I PRIJATELJE: I napravio je FATALNU GREŠKU!

Naveo je i kako on i njegovi prijatelji nisu mogli da odu na to putovanje jer im se rasporedi godinama nisu mogli poklopiti, a ovo je bila izvrsna prilika da svoje godišnje usklade za putovanje iz snova

Objavljeno:

Mnogi parovi jedva čekaju da posle venčanja odu na romantično putovanje, odnosno na medeni mesec jer svoju budućnost započinju sa ljubavlju svog života.

Međutim, budući suprug jedne mlade odlučio je začiniti njihov medeni mesec pa joj je predložio da na svoj medeni mesec povedu prijatelje.

Par bi trebalo da se venča za sedam meseci, a mesto gde idu na medeni mjesec udaljeno je dva sata letom od mesta gde žive, a čak se nalazi i u istoj zemlji.

- Mesto na koje idemo oduvek je bilo mesto iz snova mene i mojih prijatelja. Kada sam im rekao da tu planiramo ići na medeni mesec, rekli su da su ljubomorni i kako bi voleli da i oni mogu otići. Rekao sam im da bismo mogli razmisliti o ideji da ovo bude medeni mesec koji uključuje prijatelje i bili su jako uzbuđeni - napisao je muškarac na Reditu.

Naveo je i kako on i njegovi prijatelji nisu mogli da odu na to putovanje jer im se rasporedi godinama nisu mogli poklopiti, a ovo je bila izvrsna prilika da svoje godišnje usklade za putovanje iz snova.

-Pre neki dan sam to rekao svojoj verenici i mislio sam da će joj to biti dobra ideja, ali ona se naljutila na mene, počela da plače i da govori koliko sam ja bezobziran. Pokušao sam joj objasniti da to nisam učinio sa zlom namerom, jednostavno sam mislio da bi to bila dobra prilika da i drugari to dožive. Čak sam joj rekao da može reći nekim svojim prijateljima da nam se i oni pridruže. Rekla mi je da sam smešan jer mislim da je to dobra ideja i kako se osećala užasno jer sam bezobziran jer sam svoj medeni mesec pretvorio u prijateljsko putovanje. Takođe mi je zamerila što razgovaram o tome sa svojim prijateljima i što ih uzbuđujem zbog toga, a da nisam ni s njom pre toga popričao. Iskreno mislim da je ona u pravu zbog toga - otkrio je muškarac.

Kada je ispričao svoju priču, priupitao je druge na Reditu šts oni misle da li je on pogrešio, a evo što su mu drugi na to odgovorili:

- Poslednja stvar koju vaša buduća mlads želi da uradi na svom medenom mesecu je da se takmiči sa vašim prijateljima za vašu pažnju kada bi ona trebala biti jedini fokus. U osnovi ste svoj prvi romantični beg kao bračni par pretvorili u prijateljsko putovanje - komentarisao je jedan korisnik Redita.

- Predložili ste to svojim prijateljima, ne obazirući se na njeno mišljenje ili osećaje. Ne samo da ste pogrešili, već pokazujete da niste spremni za komunikaciju koja je potrebna za održavanje dugoročne veze - rekao je drugi, a prenosi britanski Mirror.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.