EVO KAKO PO HOROSKOPU TREBA DA IZGLEDA VAŠA SRODNA DUŠA: Krase je OVE OSOBINE, da li ste je već PRONAŠLI?
Ilustracija, Foto: Profimedia

astro

EVO KAKO PO HOROSKOPU TREBA DA IZGLEDA VAŠA SRODNA DUŠA: Krase je OVE OSOBINE, da li ste je već PRONAŠLI?

Lavovi su pojedinci kojima je potrebna srodna duša sposobna držati korak s njima, za Vage je najidealniji neko ko ih neće plašiti, a za Jarce neko ko će prihvatiti njihove nedostatke

Objavljeno:

Ovan

Za ljude rođene u ovom znaku srodna duša bi mogao biti neko ko deluje nepredvidljivo, jer se Ovnovi užasavaju dosadnog i predvidljivog načina života. Vole začiniti stvari i mrze rutinu. Zato bi najidealniji partner za njih bio neko željan izazova, uzbudljiv, neko koga ne mogu tako lako 'pročitati'.

Bik

Za Bikove je najidealnija srodna duša neko ko ih dobro razume. Tu se radi o pomalo tvrdoglavim pojedincima koji sve vole raditi na svoj način, teško podnose kritiku i nije im lako prihvatiti tuđe gledište. Posebno ne vole stalno nekome objašnjavati, zato baš trebaju osobu koja će ih razumeti bez puno izgovorenih reči.

Blizanci

U ovom slučaju radi se o pojedincima koji su skloni okupirati se površnim i nebitnim stvarima i pritom zaboraviti ono što je u životu važno. Zato bi najidealnija srodna duša za njih bio neko ko će ih podsećati na važne stvari i 'otvoriti oči' kako bi bolje videli u dubinu svega.

Rak

Za ljude rođene u ovom znaku idealna srodna duša je osoba koja nije sklona glumiti da je nedodirljiva, jer Rakovi su po prirodi mirni i povučeni, imaju osetljivo srce koje je lako slomiti pa ne treba puno da se osete povređenima. Zato je važno da biraju partnera koji nije sklon igranju igrica i manipulaciji, neko kome će se moći otvoriti bez neprijatnosti.

Ljubav
foto: Profimedia

Lav

Lavovi su pojedinci kojima je potrebna srodna duša sposobna držati korak s njima. Nije tajna da o sebi imaju visoko mišljenje i da ih drugi ljudi, posebno oni koji ih ne poznaju dobro, mogu smatrati egocentričnima. Istina je da poseduju intenzivnu ličnost s kojom se ne može svako nositi, ali srodnoj duši to ne bi trebao biti problem.

Devica

Idealna srodna duša za ljude rođene u ovom znaku je neko ko će ih prihvatiti baš takvima kakvi jesu. Device su poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi zbog čega stalno procenjuju ljude oko sebe. S druge strane, nisu srećne kad neko procenjuje njih pa im treba neko ko ih neće kritikovati i prosuđivati.

Vaga

Za Vage je najidealnija srodna duša neko ko ih neće plašiti, neko s kime će imati skladan život bez stalnih drama i svađe, jer Vage to ne podnose. Pojedinci rođeni pod ovom znakom vole biti okruženi lepotom pa partneru ne bi smelo smetati što su često okruženi privlačnim ljudima. Mnogi ih smatraju društvenom elitom pa trebaju nekoga ko se s tim zna nositi.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

Škorpija

Ljudima rođenim u ovom znaku savršena srodna duša mora biti neko ko će ih u isto vreme izazivati i štititi, jer su to pojedinci skloni živeti život maksimalno. Potrebna im je umerenost koju bi im skladan partner mogao osigurati. Treba im neko ko će ih izazivati da budu sve bolji, ali i uz koga će osećati sigurnost.

Strelac

Savršena srodna duša pripadnike ovog znaka je neko ko će ih držati na zemlji, neko ko će ih prizemljiti, ali im u isto vreme neće oduzeti onaj osećaj slobode. Strelci pomalo žive u oblacima i slede porive srca i duše da idu gde požele, skloni su lutanju. Ne sviđa im se osećaj vezivanja i suzdržavanja, sloboda im je puno važnija. Ipak, hteli oni to ili ne, u životu im je potrebna stabilnost.

Jarac

Za Jarce je idealna srodna duša neko ko će prihvatiti njihove nedostatke. Oni su vrlo intenzivni pojedinci, ali u isto vreme, duboko u sebi, i vrlo nesigurni. Važno im je pronaći partnera koji neće podsticati tu nesigurnost, već će ih inspirisati da budu bolji i sigurniji u sebe.

Vodolija

Savršena srodna duša za pripadnike ovog znaka je neko čiji mentalitet odgovara njihovom, jer često nailaze na nerazumijevanje. Vodolije su vrlo pametni, ali to može biti i problem kad je pronalaženje idealnog partnera jer ne može ih baš svako pratiti na intelektualnom nivou.

Ribe

Njima treba neko ko ih podstiče da budu sve bolji i slede svoje snove. Ribe su vrlo emotivne i saosećajne, sklone stavljati druge na prvo mesto. Događa im se da pojedinci iskorištavaju njihovu blagu i dobru narav ili zbog njih ostaju osrednji, iako bi mogli puno bolje. Važno im je pronaći partnera koji će ih gurati i podsicati da slede vlastite snove i idu za svojim ciljevima, a ne samo tuđim, prenosi Atma.

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.