5 ZNAKOVA KOJI ODAJU EMOCIONALNO NESTABILNOG PARTNERA: Obratite pažnju
Ilustracija, Foto: Profimedia

ljubavne veze

5 ZNAKOVA KOJI ODAJU EMOCIONALNO NESTABILNOG PARTNERA: Obratite pažnju

Često vidimo samo ono što želimo, pa zato ignorišemo neke rane znake koji nas upozoravaju da smo u vezi sa partnerom koji je emocionalno nedostupan

Objavljeno: 22:49h

Ako ste pomislili da je emocionalno nedostupna osoba neko ko uopšte ne ulazi u veze, grdno se varate. Emocionalno nedostupna osoba, žarko želi da uživa u svim čarima ljubavne veze.

Međutim, ta osoba neće biti spremna, iz kojih god to razloga bilo, na dublji odnos i bliskost. Kako veza sa emocionalno nedostupnom osobom odmiče, shvatate da su vaša osećanja po strani i da nikako ne možete da se povežete na višem nivou.

Često vidimo samo ono što želimo, pa zato ignorišemo neke rane znake koji nas upozoravaju da smo u vezi sa partnerom koji je emocionalno nedostupan.

1. Previše vam laska

Osobe koje mnogo laskaju, a u isto vreme su i dobri sagovornici, često umeju da budu emocionalno nedostupne. Možda će vam na "prvu loptu" delovati kao osoba s kojom biste mogli da provodite sate i sate, ali ubrzo ćete shvatiti da je njemu sve draže od vaše veze.

2. Nikada ne menja svoju rutinu

Emocionalno nedostupna osoba je nefleksibilna, i ni po koju cenu neće promeniti ni detalj svog plana zarad vaše sreće. Ukoliko im budete tražili da pristanu na kompromis, vrlo brzo će pokazati da im je stalo samo do njih samih.

3. Nema uspešnu vezu iza sebe

Veoma je važno da sa partnerom pričate o prošlim veza. Obratite pažnju na koji način priča o bivšem partneru i pitajte ga zašto je toj vezi došao kraj. Odgovor će u većini slučajeva biti taj da je druga strana tražila "nešto više". Koliko god da verujete u to da će s vama biti drugačije - neće.

4. Traži savršenstvo u svemu

Stalno će vam tražiti manu i prestavljati je kao veliku stvar. Ona će mi služiti kao izgovor da vas ostavi, a vi ćete duži vremenski period misliti da je problem bio u vama. Shvatite da se takve osobe plaše upuštanja u kvalitetan odnos, a kada ne mogu da nađu manu ili problem, njihova anksioznost raste.

5. Arogantan je i pun besa

Mnogo toga možete da videte u njegovom ophođenju prema, na primer, konobaru u kafiću. Imaće potrebu da ga ponižava, jer misli da je "iznad" njega. Stalno će se hvaliti i ponašati uobraženo, a to zapravo odlika niskog samopouzdanja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.