Kako da smuvate dečka u 10 lakih koraka? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

o ljubavi i drugim demonima

Kako da smuvate dečka u 10 lakih koraka? (FOTO) (GIF)

Suptilno mu pokažite da vam se sviđa, ali ne i da ludite za njim. Nikad ne budite napadne i upotrebite svoje najjače žensko oružje...
Objavljeno: 14:57h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sve žene znaju koliko je teško smuvati muškarca, pogotovo ako je on pomalo stidljiv i distanciran. Oni ponekad baš ne umeju da protumače signale koje im šaljete, i tada vam je potreban direktan pristup, ali opet ne previše napadan.

5 koraka kako da smuvate devojku koja već ima dečka (GIF)

Najlakše bi bilo otvoreno reći ‚‚Sviđaš mi se", ali većina devojaka to izbegava u slučaju da osećanja ne budu uzvraćena. Zato postoje lakši načini da ga osvojite, a da ne izgledate očajno.

12 razloga zašto je volim! (FOTO)

foto: tumblr

10 koraka sa kojima ćete uspeti da ga smuvate

1. Smešite se

Uz osmeh je sve lakše, pa tako i osvojiti nečije srce. Ljudi ne vole osobe koje su stalno namrštene, ljute ili nervozne. Najprivlačniji deo svake žena za muškarce je zapravo njen osmeh. Smeškanjem mu poručujete da ste zabavni i da mu sa vama nikad neće biti dosadno. Osim toga osmeh je jako misteriozan jer ne može uvek znati čemu se smeškate, pa će poželeti da vas što bolje upozna da bi razrešio misteriju vašeg osmeha.

foto: Profimedia

2. Razgovarajte

Ako stalno ćutite kada ste u društvu sa njim, on će pomisliti da ste dosadni ili da vas uopšte ne zanima, pa zašto bi se uopšte trudio da se češće viđa sa vama. Ukoliko je muškarac koji vam se sviđa velika pričalica, prekinite ga tu i tamo da i vi ponešto kažete. Odgovarajte na pitanja koja vam ostavlja, ali se ne stidite da i vi pitate njega nešto sočno.

foto: tumblr

3. Šapućite

Ukoliko se nalazite na nekom bučnijem mestu iskoristite priliku da mu šapnete nešto na uho. Šapnite mu nešto što biste provukli kroz običan razgovor i ne uplićite ljubavnu tematiku. Ovaj senzualni potez budi maštu i kod žena i kod muškaraca jer se radi o fizičkom kontaktu na najosetljivijem delu tela. Šaputanjem ćete mu raspiriti maštu i neće moći da odoli, a da ne razmišlja o vašem toplom dahu.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.