DOZVOLIO JE SUPRUZI DA IMA SE*S SA DRUGIM KAKO BI JE USREĆIO I POSTAVIO 2 USLOVA: UBRZO JE POŽALIO ŽESTOKO
Ilustracija, Foto: Liveleak printscreen

da iskočiš iz vlastite kože

DOZVOLIO JE SUPRUZI DA IMA SE*S SA DRUGIM KAKO BI JE USREĆIO I POSTAVIO 2 USLOVA: UBRZO JE POŽALIO ŽESTOKO

U sklopu predloga, supruzi je objasnio uslove: trudnoća i polno prenosive bolesti su nedopustive, a u svakom trenutku mogli bi ponovno postati monogamni

Objavljeno:

Muškarac je na društvenoj mreži objasnio da prolazi kroz bračne poteškoće, a u pokušaju da popravi situaciju rekao je supruzi da mu „ne smeta ako ga prevari“. Na Redditu je otkrio kako je zasta želeo da mu supruga „bude srećna i da se zabavi“, priznajući da se u tom trenutku svog života borio s poteškoćama na poslu.

Međutim, u sklopu predloga, supruzi je objasnio uslove: trudnoća i polno prenosive bolesti su nedopustive, a u svakom trenutku mogli bi ponovno postati monogamni. Zbunila ju je sugestija i zatražila je od njega da ponovi.

„Zatim sam se zeznuo rekavši da mi ne mora reći šta radi“, napisao je. Ona je objasnila da je kolega na poslu pokazao zanimanje za nju, a suprug joj je dao dopuštenje da istraži tu potencijalnu vezu. Rekao je da je njegova žena u roku od nekoliko meseci održavala polne odnose s kolegom.

Muškarac je napisao: „Bio sam uznemiren, ali nisam joj to hteo priznati i rekao sam joj da se ne brine“, a zatim se počeo sve više truditi kod kuće kako bi i sam impresionirao svoju ženu.

„Pokušao bih biti kod kuće i pripremiti obrok kad god se vratila s posla“, dodao je. Potom je objasnio da mu je supruga rekla da će se sastati s prijateljicom van države.

„Znao sam da je njena prijateljica fina osoba i bilo bi dobro za nju da ima ženski vikend daleko od sveg ovog nereda.“ Međutim, na kraju je otkrio da ona ide na put sa svojim kolegom, te ju je „molio da ne ide, ponudio joj da plati za otkazivanje, ali ona je rekla da je obećala i da će obećanje ispuniti.“

Kad se vratila, zamolio ju je da to prekine, a ona je rekla “da će pokušati.“ „Ponekad dolazi kući prilično kasno i nije dovoljno gladna da pojede večeru koju sam joj napravio pa znam da je bila s njim,“ dodao je.

Muškarac je rekao da usprkos raznim pokušajima da "vrati" suprugu, ne uspeva u svom naumu.

„Osjećam takav neuspeh“, zaključio je, a priča je završila grubom realnošću zajednice Reddit. Jedan je čitalac napisao: „Pročitao sam puno ovakvih slučajeva. Iskreno, da sam na njegovom mestu, sanirao bih gubitke i nastavio dalje. To je 100% na njemu, ali sada forsira delove veze koji još postoje nadajući se da će je kao lekar ponovno oživeti.“

Drugi je napisao: „Ovo je bila majstorska klasa u varanju samog sebe.“ Treći je postavio pitanje "gde su njegovi prijatelji. Prijatelji bi trebali zaustavi svog idiota od prijatelja da radi ovakve gluposti."

U međuvremenu je četvrti savetovao: „Imao bi koristi od individualnog savetovanja, tražeći sebe kako bi saznao zašto si sabotirao ovu vezu. Možda nećeš moći spasiti svoj brak, ali možeš spasiti sebe.“ „Nikada nećeš imati ni s kim zdrav odnos dok ne izlečiš vlastite rane koje te sprečavaju da se zbližiš sa svojom ženom.“

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.