BEZ TOGA NAM SE*S NIJE UZBUDLJIV: Žene otkrile šta ZAISTA žele u KREVETU, HLADAN TUŠ ZA MUŠKARCE
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

BEZ TOGA NAM SE*S NIJE UZBUDLJIV: Žene otkrile šta ZAISTA žele u KREVETU, HLADAN TUŠ ZA MUŠKARCE

Volim kad jedno drugo zavodimo rečima ili se smejemo neprijatnostima koje nam se dogode. Glavno da se priča, to očekujem

Objavljeno:

Šta žene žele? To se pitaju mnogi muškarci, pogotovo kada je u pitanju seks. U razgovoru s našim čitateljkama saznali smo šta zapravo očekuju u krevetu od partnera, šta im je najvažnije i šta ih najviše uzbuđuje.

1. Volim kada obrati pažnju na to što me pali. Meni nije problem govoriti mu što mi je napeto i što mi može raditi, ali kada on to sam primeti i iznenadi me – e to mi je totalni afrodizijak.

2. Trud, želim da se potrudi. Ne podnosim kada muškarac svaki put samo leži i čeka da ja sve odradim. To mi je odmah znak da mu moje zadovoljstvo nije bitno, da je on sam sebi najvažniji i to me baš odbija.

3. Očekujem predigru. Ima stvarno puno muškaraca koji još nisu shvatili koliko je važna.

4. Meni je 'dirty talk' super, to uvek začini situaciju, bez toga mi seks nije uzbudljiv.

5. Želim da mi uzvrati oralac. Nema ništa gore od frajera koji ga očekuje od mene, a posle se pravi lud.

6. Dogodilo mi se puno puta da moj partner svrši i onda zaboravi da postojim. Ne mora svaki seks završiti orgazmom, ali očekujem da se muškarac barem potruditi pružiti mi ga.

7. U krevetu najviše želim spontanost. Ne moramo svaki put izvoditi nekakve vratolomije, ali treba mi povremeno odmor od monotonije.

8. Očekujem da me želi, najvažnije mi je da se osećam poželjno. Kada osetim da je lud za mnom i da me se ne može zasititi, onda sam opuštena i spremna na sve.

9. Treba mi komunikacija tokom seksa. Znam da nekim ženama to nije važno, ali meni je to neophodno. Volim kad jedno drugo zavodimo rečima ili se smejemo neprijatnostima koje nam se dogode. Glavno da se priča, to očekujem.

(Espreso/ Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.