Šta svađe otkrivaju o vašoj vezi? (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

može i drugačije

Šta svađe otkrivaju o vašoj vezi? (FOTO) (GIF)

Ono o čemu se prepirete zapravo samo prikriva dublje probleme, ako znate zbog čega je raskid pred vama možete i da ga sprečite
Objavljeno:

2. Kućni poslovi Ovo je jedna od najčešćih svađa u svakoj vezi. Mnoge žene na sebe preuzimaju većinu obaveza vezanih za domaćinstvo i ne mogu nikako naterati svoje partnere da se lete posla. U počecima veze to možda i ne izaziva velike probleme, ali nakon nekog vremena s razlogom dolazi do nervoze i zameranja.

foto: Shutterstock

Ako ste partnera sto puta zamolili da složi veš, opere posuđe ili obriše mrvice koje je ostavio na kuhinjskom podu, a on to ni jednom nije uradio – izgleda da ste u vezi s osobom koja uopše ne poštuje vas ni vaše vreme.

foto: giphy

Budite odrešiti i tražite pravilnu raspodelu kućanskih poslova. Muškarac koji vas voli prihvatiće to bez pogovora i radiće na tome da se reši loše navike sedenja na kauču dok vi okolo njega usisavate i brišete prašinu. U vezi biste oboje trebali da budete ravnopravni u svakom pogledu, pa tako i kada su u pitanju kućani poslovi. Ako i dalje uporno odbija da vam pomogne, tvrdoglavcu objasnite da nećete biti služavka nekome ko to ne ceni i ne zaslužuje.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.