7 načina da otkrijete da li vas on vara (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

naučnici otkrivaju za vas

7 načina da otkrijete da li vas on vara (FOTO) (GIF)

S naučne strane nije tako teško otkriti da li vam partner malo švrlja sa strane, ovi znaci pokazuju da se to i vama dešava
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Primećujete da vam nešto ne štima u vezi i sve češće se pitate da li vas partner vara i da li nešto taji od vas. Ako se to pitate verovatno ste i u pravu? To je zato što apsolutno niko od nas nije apsolutno iskren u svakom trenutku. I to je normalno, sve dok laži ne postanu ozbiljnije i veće i dok ne počnu da utiču na sreću i vernost u vašem odnosu.

5 načina da mu kažeš da ti se sviđa, a da ne ispadneš očajna (FOTO) (GIF)

To je već znak za uzbunu. Iako nauka još nije uspela da pronađe način kako tačno saznati vara li vas vaš partner, ipak postoji nekoliko naučno dokazanih načina na koje možete otkriti da li vam vaš partner skriva nešto i koliko je iskren.

20 muških poteza koji će osvojiti i najtvrđe žensko srce (FOTO) (GIF)

7 načina na koje ćete najbrže otkriti da li vam skriva nešto:

foto: giphy

1. Pitajte prijateljicu

Drugi ljudi, pa čak i stranci, imaju čudnu, ali prilično jaku sposobnost da prepoznaju kada nešto nije u redu u nečijoj vezi.

Psiholozi sa sa instituta ‚‚Brigham Young" su sproveli eksperiment tako što su parovima dali zadatak da zajedno nacrtaju objekt, tako što će jedan partner crtati zavezanih očiju, dok mu je drugi partner davao instrukcije šta i kako da crta.

foto: giphy

Čitav postupak snimljen, a pre nego što su počeli, parovi su psiholozima nasamo odgovorili na nekoliko pitanja o sopstvenoj vezi, uključujući i na ono da li ikad prevarili partnera.

Zatim je grupa potpunih stranaca pregledala snimke crtanja i morala je da pogodi u kom paru je partner koji vara ili je nekada prevario. I volonteri su bili iznenađujuće tačni u svojoj proceni.

foto: Profimedia

Psiholozi tvrde da spoljašnji posmatrači zaista imaju sposobnost da prepoznaju kada neko u vezi vara ili kada veza uopšteno baš ne funkcioniše.

- Ljudi mogu prilično tačno prosuditi nečiju situaciju nakon tek kratkog uvida u njihovo zajedničko ponašanje i odnos - tvrde psiholozi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.