5 stvari o kojima uz pravog muškaraca nikada nećete morati da razmišljate (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

voli me, ne voli me

5 stvari o kojima uz pravog muškaraca nikada nećete morati da razmišljate (FOTO) (GIF)

Čak iako on nije vešt sa rečima uvek možete znati koliko je njegova ljubav prema vama jaka, ako se baš ovako osećate pored njega, znači da vas mnogo voli
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najčvršći temelj svake veze je dobra komunikacija. Pravim rečima partneru dajete do znanja koliko vam je stalo do njega.

5 pitanja koja nikad ne smete postaviti momku (FOTO) (GIF)

Svi o ljubavi pričaju na drugačiji način, zato je važno imati na umu samu suštinu komunikacije. Ipak, jedna stvar ostaje nepromenjiva u svakoj vezi, ako vas muškarac zaista voli, to ćete znati i osetiti. Ukoliko to ne osetite, često ćete se pitati da li on uopšte ima neke emocije prema vama.

2 najbolja recepta za uspešan prvi dejt (FOTO) (GIF)

Pravi muškarac nikada neće dozvoliti da razmišljate o ovih stvari:

foto: giphy

1. Da li vas poštuje ili ne

Ljubav proizilazi iz poštovanja. Ne možete voleti nekoga ukoliko prema njemu ne osećate poštovanje. Poštovanje prema njegovom mišljenju, osjuećanjima, željama i potrebama. Čovek koji vas voli i kom je stalo do vas uvek će se posavetovati s vama prilikom donošenja odluka koje utiču na vas oboje.

foto: Profimedia

2. Da li misli da ste lepi ili ne

Kada se radi o lepoti nije u pitanju samo fizička privlačnost. Istina je da kada nekoga volite zbog onoga što on zaista jeste, tada je na toj osobi sve lepo. Nijedan muškarac ne bi smeo da dopusti da se njegova partnerka zapita da li mu je atraktivna. Davanje komplimenata i obraćanje pažnje na sitne detalje, u ovom konkretnom slučaju, učiniće čuda.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.