Zaboravi ga što pre: 4 stvari koje moraš da uradiš nakon raskida! (GIF)
Foto: Giphy

biće ti lakše

Zaboravi ga što pre: 4 stvari koje moraš da uradiš nakon raskida! (GIF)

Raskidi su izrazito stresni i vrlo je očigledno da u fazi prekida nećeš moći da daš sve od sebe na ostalim poljima u životu, ali ovo može da pomogne
Objavljeno:

Raskid je verovatno jedna od najtežih životnih faza, posebno za osobu koja je bila uverena da će veza opstati i potrajati.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, život se mora nastaviti, pa ti u skladu s tim donosimo savete koji će ti pomoći da oporavak od prekida prođe što manje bolno.

6 stvari koje će vam pomoći da se oporavite nakon teškog raskida (GIF)

foto: Giphy

Suoči se s onim što je bilo

Svaka veza ima uspomene koje je izrazito teško zaboraviti. Nakon raskida, često izbegavamo prisećati se takvih sećanja. Ali, trebala bi da se suočiš s onim što je bilo tako da bezbrižno možeš da kreneš dalje.

foto: Giphy

Možda će te boleti kao ništa nikad pre toga, ali kad bol nestane, barem ćeš znati da si zauvek gotova s tom epizodom života.

Uzmi predah

Raskidi su izrazito stresni i vrlo je očigledno da u fazi prekida nećeš moći da daš sve od sebe na poslu, porodici ili u bilo kom drugom području svog života.

foto: Giphy

Stoga je preporučljivo da uzmeš predah i otputuješ negde na odmor ili se jednostavno udaljiš od cele situacije kako bi postala spremna za povratak u svoj normalni život i za novi početak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.