3 znaka da je ipak odlepio za vama! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

muše male tajne

3 znaka da je ipak odlepio za vama! (FOTO) (GIF)

Pavila prvlačnosti nisu ni malo jednostavna, pogotovo kad smo svi toliko različiti, a muškarci tako tajnoviti. Ipak, postoje mali znaci koji ih odaju tako lako
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Momcima nije lako sa devojkama, umeju oni tako da se spetljaju kad im se neko mnogo sviđa. Ponekad čak ni ne žele da otkriju svoje prave emocije, ali uvek postoje znaci koji vam mogu reći koliko mu se zapravo sviđate.

3 zbunjujuća znaka zbog kojih žene misle da su zaljubljene (FOTO) (GIF)

Većina momaka se plaši otvorenog muvanja dok ne ispita teren iz straha da odmah ne bude odbijen, zato često umeju suptilno da opipavaju teren. Ipak, ponekad su previše suptilni, pa ni sami više ne možete znati da li mu se dopadate ili ne.

Svi će početi da uzdišu za vama! 8 najlakših koraka da postanete neodoljivi (FOTO) (GIF)

foto: giphy

3 suptilna znaka koja vam govore da je odlepio za vama:

1. Sluša kad pričate

Ovo zvuči grozno, jer ispada da muškarci nikad ne slušaju, ali ne misli se na takvu vrstu slušanja, već o angažovanom slušanju, na primer kad ste u društvu u kom svi pričaju, a on sasvim primetno u žamoru hvata samo ono što vi govorite i aktivno se nadovezuje na stvari koje većina nije ni čula.

foto: Profimedia

2. Poznaje vaše društvene mreže

Frajer koji želi da vam da do znanja da ga zanimate često će u razgovor ubaciti stvari koje je video na vašim društvenim mrežama, kako bi bilo sasvim primetno da vas aktivno prati. Ovo je pomalo opasno područje jer je tanka granica između toga da deluje zainteresovano i da deluje kao ‚‚stalker", ali ako mu se sviđate, neće moći da uzdrži.

foto: giphy

3. Nudi vam pomoć

Nažalost, džentlmeni su u izumiranju, a zajedno s njima i potreba muškaraca da pomognu ženi bez nekog posebnog razloga. Čak iako ih više nema u izobilju bar olakšava prepoznavanje zainteresovanog frajera. Ako vam stalno nudi pomoć i rešenja za stvari koje vam ponekad otežavaju život, definitivno pokušava pomoći i sebi.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.