4 stvari koje prava žena nikad neće tolerisati muškarcu (FOTO)
Foto: Profimedia

tajna večne ljubavi

4 stvari koje prava žena nikad neće tolerisati muškarcu (FOTO)

Postoje razlozi kada devojka napušta partnera čak iako ga mnogo voli, da vam se veza ne bi brzo završila, momci, ne zaboravite kako je bilo lepo na početku
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U večitoj potrazi za pravom i jedinstvenom ljubavlju žene često umeju potpuno da zaborave na sebe, ali posle nekog vremena ipak shvataju koliko su snizile granice tolerancije i kreću u potragu za novom ljubavi.

5 znakova da vam je partner sebičan (FOTO) (GIF)

Vezu treba graditi svaki dan, u nju treba ulagati i truditi se jer sama ljubav ponekad ipak nije dovoljna!

14 ilustracija koje savršeno pokazuju šta je prava ljubav (FOTO)

4 razloga zbog kojih će žena ipak ostaviti muškarca kojeg voli:

1. Osećaju se usamljeno

Jedan od najbolnijih osećaja koje žena u vezi može da ima je da zna da je u vezi, a da se oseća usamljeno. Upravo taj osećaj samoće nateraće ženu da prekine tu vezu iako je s muškarcem kojeg voli. Ženi treba više od toga da je njen partner samo fizički prisutan, a upravo osećaj usamljenosti u vezi može izazvati nedostatak pažnje ili iskazivanja ljubavi.

foto: Shutterstock

2. Nedostatak razumevanja

Čuli ste da se suprotnosti privlače, ali i da je komunikacija bitan faktor u svakom odnosu. Žena traži razumevanje u vezi, odnosno da njen partner ne odmahuje glavom na stvari koje su joj bitne, ma koliko različito mišljenje o tome imao. Ako oseti da nema razumevanja i da stalno ‚‚priča sa zidom", verovatno će raskinuti.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.