Datum venčanja otkriva sudbinu vašeg braka (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

VEČna ljubav ili razvod?

Datum venčanja otkriva sudbinu vašeg braka (FOTO) (GIF)

Numerolozi tvrde da dan vašeg venčanja može uticati na vaš brak i odrediti tok vašeg bračnog života . Otkrijte da li je pred vama večna ljubav ili brzi razvod
Objavljeno:

Sve odluke koje mladi parovi donose za svoj budući zajednički život su jako važne. To važi i za one na prvi pogled nevažne detalje koji mogu da utiču na kvalitet života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja nije mala i jako je važna. Numerolozi tvrde da upravo datum koji mladenci izaberu za izgovaranje sudbonosnog “da” može prilično odrediti tok njihovog budućeg bračnog života.

foto: giphy
Da biste otkrili svoj numerološki broj, morate da izračunate činioce datuma venčanja. Tako ćete dobiti broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj broj vam može biti koristan i dati vam pogled na vaš bračni život iz sasvim novog ugla. Računanje bračnog broja: Saberite činioce datuma, odnosno dan, mesec i godinu venčanja, sabirajte sve dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, ako je datum venčanja 28. 5. 2006. (28+5+2006 = 2+8+5+2+0+0+6 = 23 = 2+3= 5). Na kraju ispada da je vaš bračni broj 5.
foto: tumblr
Značenja brojeva: Bračni broj 1 Vi ste romantičan i nežan par koji teži potpunom skladu Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji zbir daje broj 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. Vaše upoznavanje je bilo jako romantično, a vreme dok ste bili u vezi bilo je nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe, zato u bračnoj zajednici težite potpunom sjedinjenju sa partnerom. Loš aspekt bi mogla biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.
foto: giphy
Bračni broj 2 Deca su možda jedini razlog za brak Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite vančanje u najužem porodičnom krugu ili pravu javnu ceremoniju. Vrlo važan činilac za uspeh braka će biti emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom, koja pre svega voli decu, pa ako je potrebno, može prihvatiti i decu iz partnerovog prthodnog braka, i pružiti im roditeljsku ljubav i pažnju. Moguće je čak da su ovom slučaju deca i jedini razlog za brak. Ako je tako, najbolje da još jedanput preispitate zrelost i ispravnost svoje odluke. Prepreka skladu u ovoj zajednici mogu biti majke oba partnera koje će se mešati u njihov odnos, pa će emotivna zrelost biti presudna za uspeh ovog izazovnog braka.
foto: tumblr
Bračni broj 3 Brak iz interesa? Moguće razočaranje Ako zaistaželite da se venčate iz interesa, onda vam bračni dan sa zbirom 3 savršeno odgovara da biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom. Ipak, ako od braka očekujete puno, taj vam broj garantuje razočarenje. Ova veza je pod vladavinom Jupitera, pa će se u njoj vrlo verovatno roditi mnogo dece, a porodična okupljanja će biti važan deo vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.
foto: Profimedia

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.