PRVU BRAČNU NOĆ SAM PROVELA U SUZAMA! Mlada u potresnoj ispovesti otkrila šta joj  je muž uradio na samom VENČANJU!
Mladenci se često ni ne vide na svom venčanju, osim za slikanje, Foto: Profimedia

zanimljivosti

PRVU BRAČNU NOĆ SAM PROVELA U SUZAMA! Mlada u potresnoj ispovesti otkrila šta joj je muž uradio na samom VENČANJU!

Anonimna žena iz Velike Britanije na Mumsnetu je otkrila koliko ju je pogodilo ponašanje njenog muža na venčanju te da se još uvek muči s tim da mu oprosti.

Objavljeno:

Nevesta se požalila na internetu da je njen muž cielo venčanje proveo pijući sa svojim prijateljima uprkos dogovoru i toliko se napio da se onesvestio na njihovu prvu bračnu noć.

Anonimna žena iz Velike Britanije na Mumsnetu je otkrila koliko ju je pogodilo ponašanje njenog muža na venčanju te da se još uvek muči s tim da mu oprosti.

Napisala je da je venčanje bilo pre šest nedelja i da ju muči to koliko se njen muž napio na venčanju.

- To je nešto o čemu smo već razgovarali i iako to ne čini često, ima naviku da ga alkohol ponese i da napravi nešto što će me uzrujati pa smo se dogovorili da se ne napije i on je bio okej s time. Zna da me povredi kad je pijan i više puta mi se zbog toga izvinjavao, ali mislim da me ne razume jer se nikad ne može setiti što je uradio - napisala je u objavi.

Tokom venčanja, nekoliko puta mu je napomenula da više ne bi trebalo da pije, ali s obzirom da vreme većinom nisu provodili zajedno, ona je tek onda shvatila da je očigledno nastavio 'potezati'. Taksi ih je skoro odbio povesti zbog njega i sve vreme je morao držati glavu kroz prozor. Kad su došli u hotel, nije mogao da se seti kako da dođu do sobe.

- Morala sam se mučiti s otkopčavanjem milion dugmadi na haljini dok je on onesvešćen ležao na krevetu. Ono što je još gore je način na koji me pogledao kad sam ga pitala za pomoć, u realnosti znam da je to bilo radi svih dugmadi na haljini, ali njegov pogled gađenja jednostavno mi ne izlazi iz glave - požalila se.

Dodala je da zna da su svi većinom preumorni da bi išta radili nakon venčanja, ali da se radovala tome da će zajedno popiti piće u sobi i razgovarati o danu, pogotovo s obzirom na to da se nisu baš ni videli osim za fotografisanje.

- Pokušala sam ga odvojiti od prijatelja kako bi razgovarao i s drugim ljudima, ali se on stalno vraćao i bilo je teško naterati ga da se i sa kim pozdravi. Takođe je nestao na neko vrieme s prijateljima i propustio puno ljudi koji su otišli - objasnila je.

Razgovarala je s njim o tome, ali se muči oprostiti mu. Brine se da ako se ne može držati nečega što joj je obećao i što joj je bilo važno na venčanju, koliko je verovatno da će isto ponoviti neki drugi put.

- Tome nije pomogla ni činjenica da mi nije odgovarao na poruke dok je bio na momačkoj večeri, što je podstaklo moju anksioznost koja se unormalila tek nekoliko dana pre venčanja. Bračnu noć sam provela roneći suze na kauču hotelske sobe. Znam da se ništa ne može promeniti, ali me muči što su to 'zaključne uspomene' našeg venčanja - dodala je.

Drugi korisnici saosećaju s nevestom, a neki su ga čak nazvali 'sebičnim' i sugerisali mladoženji da joj se izvini.

- Ništa nije manje privlačno od muškarca koji ne zna svoju granicu. Nikad mu više nemoj dopustiti takvo ponašanje. Ako je toliko pijan da se treba da se brineš o njemu kao o malom detetu, ostavi ga. Postavi granicu prihvatljivosti i drži se toga radi svog zdravog razuma - napisao je jedan korisnik.

Drugi je napisao da saoseća s njom i da se po njegovom mišljenju on poneo sebično. Dodao je da zvuči nezrelo i da može razumeti da je hteo da uživa u danu i popije nekoliko pića, ali zvuči kao da je stvarno preterao te se nada da će se nevesta s vremenom prisećati lepih trenutaka s venčanja.

- Jadna. Ne čudi me da te to muči, zvuči strašno. Da li ste dugo zajedno, jer zvuči kao da te uzima zdravo za gotovo i da gleda na venčanje kao na zabavu sa svojim prijateljima, a ne slavlje za vas dvoje - komentarisao je treći.

Četvrti je napisao kako stvarno saoseća s njom i da je tužno kako se uopšte nisu videli tokom venčanja, osim prilikom fotografisanja. Jedan korisnik joj je napisao i poruku utehe u kojoj je rekao da zna brojne srećne brakove koji su započeli s vrlo pijanim mladoženjom, ali da se mora izviniti i biti svestan u čemu je pogrešio, piše Daily Mail.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.