Grozne stvari koje vam loši momci rade, i jedna dobra zbog koje ipak ostajete sa njima (FOTO) (GIF)

TE NJIHOVE PRIČE

Grozne stvari koje vam loši momci rade, i jedna dobra zbog koje ipak ostajete sa njima (FOTO) (GIF)

Ne drže obećanja, švrljaju, i unose potpuni haos u život. Ipak, nekako su tako neodoljivi, pa veoma lako pokleknete na svaki njihov smešak
Objavljeno:

Zločesti momci - iako vas svi upozoravaju da ih se klonite, to vam nekako ne uspeva. Ovo su stvari koje vas izluđuju kod njih, ali zbog jedne ipak ostajete sa njma. 1.Ne drže obećanja Dobri momci ispune ono što su obećali, a oni loši samo daju obećanja i retko kad ih izguraju do kraja. 2. Vole da budu sami Čak i ako nemaju puno slobodnog vremena, postoji vreme koje im treba za sebe i koje im niko ne sme oduzeti. Ženama koje žele da to vreme provedu sa njima to jako teško pada.

3. Unose haos u vaš život S njima se nikad ne zna na čemu ste, a taman kad pomislite da ste shvatile kako funkcionišu, iznenade vas nečim novim. 4. Imaju puno prtljaga Prošle veze, zaluđene bivše i dodatne komplikacije uvek dolaze u paketu sa zločestim dečkom.
5. Ne žele vezu Ne mogu da se vežu, a svaki vaš napor da to pokušate završava kao promašaj. zbog čega su devojke tako zaluđene njima? Jer su neodoljivi, a seks je često neverovatan. Navučete se lako na njih, kao na čokoladice. (Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.