PREVARIO SAM JE SA 15 ŽENA: A njegov razlog za prevaru... Pa uh!!!
Prevara nije odgovor na probleme koje imate u vezi, Foto: Pixabay

nevera

PREVARIO SAM JE SA 15 ŽENA: A njegov razlog za prevaru... Pa uh!!!

Poverio se stručnjaku i dobio je odgovor

Objavljeno:

Jedan momak iz Engleske toliko se zaželio seksa da je počeo da vara svoju devojku, pravdajući se lošim seksualnim životom, pa je potražio savet na portalu The Sun, od njihove kolumnistkinje Dear Deidre.

"Imao sam seks za jednu noć sa ženom koju sam upoznao prošlog petka. Osećam sramotu zbog toga, ali to mi nije prvi put. U zadnjih godinu dana seksao sam se sa najmanje 15 žena, iako imam predivnu devojku.

Obično pokupim neku ženu u kafiću u centru grada i odem do njenog stana. Ne vodim ih kod sebe jer kuću delim s još tri prijatelja pa nemam privatnosti.

Moja devojka ima 24 godine, a ja 26. Zajedno smo dve godine. Ona radi povremeno i živi u stanu sa svojom 4-godišnjom ćerkom iz bivše veze.

Ja radim puno radno vreme kao prodavac u agenciji za nekretnine. Prošlog petka sam zaključio prodaju vrednu milion funti i bio sam presrećan. Želeo sam da to proslavim sa svojom devojkom, ali ona nije mogla naći ko će da čuva dete - ili nije želela. Ona ne voli da ostavlja ćerku sa drugim ljudima.

Otišao sam s kolegom s posla, napili smo se i počeo sam da razgovaram sa lepom devojkom u kafiću. Rekla je da ima 30 godina i da ju je dečko ostavio pa joj je odgovaralo da joj neko kaže koliko je predivna. Otišli smo u njen stan i imali seks. Osećaj je bio sjajan.

Moj seksualni život sa devojkom je mrtav već mesecima. Nikada mi nije dopustila da je vidim golu i uvijek insistira da vodimo ljubav u mraku ispod pokrivača. Kaže da je to zato što joj je neugodno pokazati stomak koji više ne izgleda dobro nakon porođaja, iako sam pokušao da je ohrabrim više puta.

To sve je dovelo do toga da više uopšte ne uživam u seksu s njom. Doslovno se moram prisiliti na to i retko dođem do vrhunca. Volim je i osećam se krivim, ali potrebna mi je neka vrsta seksualnog života. Ne znam šta da radim. Zaglavio sam.

Savet:

Preljuba neće ništa rešiti. Ali, u pravu si, tvoja ljubavna veza ne može biti srećna kada ti je seksualni život tako ograničen. Reci svojoj devojci da bi želeo s njom ozbiljno da razgovaraš i to kada je devojčica u krevetu pa možete pričati bez prekida.

Objasni joj da ne vidiš zajedničku budućnost ako se nešto ne promeni. Tvoje potrebe nisu nerazumne.

Predloži joj da poradite na tome da ti dopusti da je vidiš golu tako da ostavite malo svetla u sobi. Pokušajte da prigušite svetlo ili upalite sveću pa je nežno izmasiraj.

Ali da li je zaista reč o njenom izgledu nakon porođaja? Da li je moguće da joj je previše neugodno da ti kaže da seks nije bio dobar?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.