Ispovest PRELJUBNIKA: Žena je videla poruke i zna da imam mladu LJUBAVNICU, a tajna koju krijem će joj potpuno SLOMITI SRCE!
Žena je saznala da je suprug vara, a tajna koju krije je da je njegova ljubavnica trudna, Foto: Profimedia

RASTRZAN nA DVE STRANE

Ispovest PRELJUBNIKA: Žena je videla poruke i zna da imam mladu LJUBAVNICU, a tajna koju krijem će joj potpuno SLOMITI SRCE!

Imam divnu suprugu, ali svejedno nisam odoleo iskušenju sa drugom ženom

Objavljeno: 08:43h

'Moja supruga je najlepša i najdivnija žena koju poznajem. Sada živim u prljavoj kamp kućici sasvim sam. Znam da ne volim ljubavnicu, ali želim biti uključen i pomagati svom detetu...'

Ovaj muškarac vara svoju suprugu, ali uhvatila ga je u preljubi. Sada on traži savet na portalu The Sun, od njihove kolumnistkinje.

Ovo je njegova priča, kao i savet koji je dobio:

"Draga Diedre

Imam divnu suprugu, ali svejedno nisam odoleo iskušenju sa ženom koja sad čeka naše dete. Bio sam srećno oženjen muškarac do pre dve godine. Imam 35 godina, a moja supruga 39. Imamo troje dece starosti 11, 8 i 5 godina.

Do pre dve godine bio je srećno oženjen muškarac
Do pre dve godine bio je srećno oženjen muškarac foto: Printscreen / uspješnažena.com

Ja vodim vlastiti posao održavanja imovine i jedna žena me pitala da napravim neki posao za nju. Kada sam završio jedan posao, našla je nešto novo za mene.

Jednog kasnog poslepodneva me nazvala i rekla da ima hitan problem s vodovodnim cevima. Otišao sam tamo, ali kada sam došao, rekla je da je u pitanju bio lažni alarm, ali pozvala me na piće. Ona je u kasnim 20-im godinama i jako je seksipilna.

Nakon nekoliko pića sam je poljubio i usledio je seks. Bilo je neverovatno. Nastavili smo da se viđamo narednih šest meseci, ali onda je moja supruga saznala za aferu jer je gledala poruke na mom telefonu. Rekla je da će mi oprostiti, ali da se ta afera mora završiti.

Nije odoleo i imao je seks sa drugom ženom
Nije odoleo i imao je seks sa drugom ženom foto: Profimedia

Složio sam se, ali ipak sam se vratio kontaktu s tom ženom, nastavio sam s preljubom. Pre dva meseca me šokirala kada je rekla da je trudna i da želi to dete. Znao sam da ću svojoj supruzi slomiti srce pa sam iselio iz naše porodične kuće. Rekao sam joj tada da mi treba prostora kako bi razbistrio glavu.

Moja supruga je najlepša i najdivnija žena koju poznajem. Nikada me nije razočarala, a kad sam otišao mislila je da mi treba prostora kako bi rešio neke traume iz detinjstva.

Oca nisam poznavao, a majka mi je bila alkoholičarka. Većinu vremena kada sam došao iz škole bila je pijana ili je ležala bez svesti. Njena porodica nije želela da ima posla s njom.

Sada živim u prljavoj kamp kućici sasvim sam. Znam da ne volim ljubavnicu, ali želim biti uključen i finansijski pomagati svom detetu.

Nekako sam svojoj supruzi rekao za bebu i bila je jako povređena. Znam da sam ja za sve ovo kriv. Izgleda da sam sposoban da uništim svaku šansu za sreću. Da nema moje dece, više ne bih bio ovde."

Savet:

Tvoje detinjstvo je bilo nesumnjivo vrlo štetno, ali sada si odrasla osoba i možeš dobiti pomoć kako bi sredio emocije i način na koji se nosiš s njima.

Poseti svog lekara i ispričaj mu kako se osećaš, šta si uradio... Zatraži savet i potraži stručnu pomoć putem Nacoa - Nacionalnog udruženja za decu alkoholičara.

Objasni svojoj supruzi kako znaš da si zabrljao, ali da radiš prave stvari kako bi se ispravno nosio s prošlošću. Ljubavnici reci da je afera gotova, ali da češ brinuti o svom detetu i biti deo njegovog života.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Martin Stamenković, najbolji mladi fotograf na svetu

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.