3 horoskopska znaka kojima ĆE BITI SLOMLJENO SRCE! Pogledajte dobro da li ste među njima! (GIF)
Devojka sa srcima, Foto: pixabay.com

vaša srodna duša vas čeka

3 horoskopska znaka kojima ĆE BITI SLOMLJENO SRCE! Pogledajte dobro da li ste među njima! (GIF)

Ali, kao i uvek - sve je stvar percepcije!

Objavljeno:

U 2018. godini, ovi horoskopski znaci bi mogli doživeti slomljeno srce jer im se planete i neće baš posložiti u njihovu korist... Ali, kao i uvek - sve je stvar percepcije!

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođu kako biste naučili da cenite ono što imate. U 2018. godini, ovi će se znakovi najverojatnije naći na ljubavnom iskušenju!

Čovečuljak sa srcem
Čovečuljak sa srcemfoto: pixabay.com

1. Blizanci

Za sve Blizance sledi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) pomeriti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projicira sebe na druge ljude, da čim se zaljubi počne da menja ceo svoj život zbog druge osobe.

Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sa samim sobom i naučiti neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali - imajte na umu da vas vaša srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine!

Dečko i devojka ćaskaju
Dečko i devojka ćaskajufoto: giphy

2. Škorpja

Drage Škorpije, vi najčešće slamate svoje sopstveno srce, iako je lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u vašem životu odviti početkom godine izazvaće ljutnju i sipaćete svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi se dogoditi i veća šteta zbog koje ćete na kraju vi najviše patiti. Lečite svoje slomljeno srce.

Pozitivna strana vaše destrukcije je neverovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni vas puno toga nauče, a ako se postavite pametno - okrente svaku promenu u svoju korist i dočekajte proleće srećniji nego ikad!

Čovečuljak sa srcem
Čovečuljak sa srcemfoto: pixabay.com

3. Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive ravnotežu, život nije uvek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nose još od detinjstva i realno, izvor je svih njihovih frustracija. Ove godine ćete napokon definisati sve svoje emocije, reći jasno i glasno šta mislite, rešiti se nepotrebnih izvora stresa i krenuti sveže iz početka.

Verovatno ćete na tom putu izgubiti neke ljude u životu, jer ćete shvatiti da "to nije to" i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vreme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj sopstveni, unutrašnji balans.

Devojka se smeška
Devojka se smeškafoto: giphy

Bonus video:

Stvari koje muskarci rade ako vas stvarno vole!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.