Od nje sve zavisi, jer ona je najvažnija GODINA ZA VEZU! Dalje ćete ILI ZAJEDNO ILI SAMI! (FOTO) (GIF)
Dečko i devojka se useljavaju zajedno, Foto: profimedia

VENČANJE ILI RASKID

Od nje sve zavisi, jer ona je najvažnija GODINA ZA VEZU! Dalje ćete ILI ZAJEDNO ILI SAMI! (FOTO) (GIF)

Osećate da nešto ne funkcioniše najbolje između vas, možda je stvar u ovome

Objavljeno:

Svi ste verovatno čuli za taj mit da je sedma godina veze najteža i da se upravo u tom periodu veze najčešće raspadaju. Novo istraživanje pokazuje da biste trebali da poćnete da brinute ranije, žene koje su neverne najverovatnije će prvi put prevariti partnera samo tri godine i tri meseca nakon venčanja.

Studiju je sprovela najveća britanska stranica za upoznavanje venčanih ljudi, IllicitEncounters.com, a još je otkrila i da će žene prvi put prevariti pet meseci pre muškaraca koji prvi put varaju tri godine i osam meseci nakon venčanja.

Žena raskida sa muškarcem
Žena raskida sa muškarcemfoto: giphy

Otkrili su i da se preljuba događa u 45 procenata brakova, a od toga 57 procenata inicira žena. Osim toga, pre će prevariti žene čije su majke takođe imale afere jer imaju osećaj da su dobile dopuštenje za preljubu pa ni zavete ne doživljavaju tako ozbiljno. Ista se stvar može primieniti i na muškarce, ako su im očevi imali afere, verovatnije je da će imati i oni.

Razlozi za preljubu se razlikuju po polovima. Žene najčešće navode emotivne razloge dok muškarci uglavnom ne mogu da odole prilici za seks, piše britanski The Sun. Oba pola su navela stanje pijanstva kao potencijalni razlog za prevaru.

Žena raskida sa muškarcem
Žena raskida sa muškarcemfoto: giphy

Kristijan Grant iz IllicitEncounters.com je objasnio- Kriza u sedmoj godini je mit, posebno ako su vam roditelji bili skloni aferama. Ako želite da znate da li će vas žena prevariti, saznajte nešto o tašti. Varanje je u genima, posebno kad su žene u pitanju jer idealizuju svoje majke pa u odrasloj dobi slede njihovo i pozitivno i negativno ponašanje. Ako im se roditelji razvedu ili im se majke povere o prevari, i ćerke će verovatnije varati.

Žena raskida veridbu
Žena raskida veridbufoto: giphy

Bonus video:

Probali smo alkohol na originalne načine!

Žene iz Espresa u misiji "kako se pije koje piće"...Hik!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.