Nikad vam to ne bi rekli, ali i oni MISLE NA TO! 10 stvari u vezi od kojih je momcima NAJVIŠE FRKA! (FOTO) (GIF)
Dečko i devojka se ljube, Foto: profimedia

frižider bez piva

Nikad vam to ne bi rekli, ali i oni MISLE NA TO! 10 stvari u vezi od kojih je momcima NAJVIŠE FRKA! (FOTO) (GIF)

Neki muškarci dobro znaju da ljubavnim gugutanjem dođu do svog cilja, većini muškaraca je teško da preko usana prevale po koju ljubavnu izjavu

Objavljeno:

Iako su pripadnici jačeg pola i muškarci imaju svoje strahove. Često ih vrlo vešto skrivaju, ali sigurno je da im se motaju po glavi. Ovo je 10 stvari kojih se muškarci boje!

1. Izjavljivanje ljubavi

I dok neki muškarci dobro znaju da ljubavnim gugutanjem dođu do svog cilja, većini muškaraca je teško da preko usana prevale po koju ljubavnu izjavu.

Boje se reakcije, ali i posledice tih izjava, pogotovo ako nisu sigurni u osećaje druge polovine. Dosta njih će zbog toga ljubav izraziti delima, a ne rečima.

2. Strah od obaveze

Kada se prerano vežu, muškarce uhvati panika, jer jednostavno nisu spremni.

Treba im vremena da upoznaju devojku i da osete da je to to, pre nego što stvari postanu ozbiljne.

Dečko i devojka se maze
Dečko i devojka se mazefoto: giphy

3. Kad kuva njihova ljubljena

„Moja mama to ne radi tako“, rečenica je zbog koje se ježi svaka devojka, pogotovo ona koja je početnica u kuvanju. Upravo je i to jedan od muških strahova - hoće li ostati gladni uz kuhinju svojih odabranica ili još gore, hoće li se otrovati od nestručno spremljene hrane.

4. Prazan frižider bez piva

Omiljeno muško piće obavezni je saveznik bilo da je reč o zabavi u društvu ili o solo opuštanju. Zbog toga je stresno kada muškarac otvori vrata frižidera i nakon nervoznog preturanja polica shvati da nema ni one poslednje flaše piva.

Muškarac otvara frižider
Muškarac otvara frižiderfoto: giphy

5. Žena za volanom

Muškarci vole da se hvale svojom hrabrošću, ali kada se nađu u automobilu kojim upravlja ženska osoba, sve pada u vodu. Oni vole da imaju kontrolu, ali i volan u svojim rukama.

6. Baletanke

Hoće li za izlazak njihova draga opet obući baš te, njima posebno mrske, cipele? Iako su ženama baletanke idealne zbog svoje udobnosti, oko 55 odsto muškaraca smatra da noga u njima deluje „patkasto“.

Žena vozi auto
Žena vozi autofoto: giphy

7. Da li je dobar ljubavnik?

Iako im je seks često na pameti, s tim dolazi i pitanje: šta ako joj ne budem dovoljno dobar? Strah će biti veći ako je u prošlosti bilo problema na tom području. Muškarci strahuju od seksualnog neuspeha.

8. Kada se poklope datum godišnjice i finale Lige prvaka…

Muškarci često imaju problema s pamćenjem datuma, među kojima su i datumi godišnjica. Međutim, dobro će upamtiti datume važnih utakmica. Kolike su šanse da se ta dva datuma poklope? Oni kojima se to dogodilo, ovo je svakako na listi muških strahova, jer moraju da biraju između devojke i prijatelja.

Dečko i devojka gledaju utakmicu
Dečko i devojka gledaju utakmicufoto: giphy

9. Upoznavanje roditelja

Upoznavanje roditelja veliki je korak u vezi koji uveliko određuje njenu budućnost. To je ozbiljan problem ako muškarac nije odlučio kuda vodi ta ljubavna veza. Drugi je problem, naravno, ako se ne svidi njenim roditeljima.

10. Njene prijateljice

Njeno srce je osvojio, ali šta je s prijateljicama? Šta će ta potencijalno opasna porota presuditi u njihovom ljubavnom slučaju? Mnogi muškarci zaziru od ženinih prijateljica, jer su svesni da su, na neki način, i s njima u vezi.

Dečko se druži sa drugaricama svoje devojke
Dečko se druži sa drugaricama svoje devojkefoto: giphy

Bonus video:

Stvari koje muskarci rade ako vas stvarno vole!

(Espreso.co.rs / Izvor: besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.