Ne morate je OBASIPATI CVEĆEM, ali ovo morate da uradite! O OVAKVOM DEJTU MAŠTA SVAKA ŽENA! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

jedan pravi dejt?!

Ne morate je OBASIPATI CVEĆEM, ali ovo morate da uradite! O OVAKVOM DEJTU MAŠTA SVAKA ŽENA! (FOTO) (GIF)

Danas nam neko pošalje poruku i pozove na piće, usledi pet, šest pića i već znamo šta sledi...

Objavljeno:

Svesni smo kako se vremena menjaju pa tako i odlasci na ljubavne dejtove. Naši stari bi otišli bi na ples, šetnju i više vremena proveli upoznavajući se, umesto da brzaju stvari kao mi danas.

I BAŠ SVAKI PUT UPALI! 5 najboljih načina da on poludi od ljubomore! (FOTO) (GIF)

Danas nam neko pošalje poruku jesmo li za piće koje završi s pet, šest pića i na kraju večeri već znamo što sledi. Zato bi žene rado vratile neke staromodne navike, bar što se tiče odlaska na dejtove.

foto: giphy

1. Odlazak na dejt

U današnje vreme odlazak na dejt svede se na pisanje poruka poput ''vidimo se tamo'', ''čekam te ispred'' i slično. Pre bi muškarac nazvao devojku da pita hoće li izaći s njim, a ako bi pristala došao bi po nju i na kraju dejta bi je otpratio do vrata. Javio bi se osećaj nervoze hoće li je poljubiti ili ne, a ne kao danas kada već svi znaju kako će dejt završiti.

2. Pozivi na pravi dejt

Kada se poslednji put desilo da vas je neko pozvao na pravu večeru, šetnju, ples, a ne na piće? Danas se svaki odlazak na dejt uglavnom svede na odlazak na piće koja uključuje alkohol. OK, lakše je kad se čovek opusti, ali ponekad bi bilo lepo i napraviti izuzetak.

foto: profimedia

3. Što dalje od tehnologije

Dođeš na dejt, a drugoj osobi zvoni mobilni ili ona tipka po njemu. Previše vremena provodimo uz tehnologiju, a premalo se fokusiramo na stvari koje su bitne. Ako smo se već odlučili za društvo neke osobe, trebali bismo joj pružiti priliku, upoznati je pa videti odgovara li nam ili ne.

4. Mali gest čini puno

Pridržavanje vrata, cveće kao dar i ostale sitnice mogu napraviti veliku razliku. Žene vole pažnju, pa makar to bili i oni najmanji znaci jer nam tako dajete do znanja da nas cenite i da vam je stalo do nas.

foto: giphy

5. Direktnost

Prođe jedan dejt pa drugi, treći i tako u krug, a vaš odnos i dalje nije definisan. I onda dolazi do onog neugodnog razgovora ''šta smo mi'', ''jesmo li prijatelji ili nešto više''? Bilo bi jednostavnije kada bismo se izjasnili o svojim osećanjima, a ne da razmišljamo ima li ta osoba nekog drugog, jesmo li mi njoj zabava i slično. Ljudi se u današnje vreme boje izraziti osećanja pa tako sve češće postaju prijatelji s povlasticama, a znamo da u takvim odnosima na kraju uvek jedna osoba ispašta.

6. Seks na prvom dejtu

Ok, privlačnost uvek postoji i ponekad takve stvari završe dobro. No nije li slađe kada se sve razvija polako? Seks danas više nije nikakav znak za korak dalje u odnosu, sve se odvija brzo pa tako i seks.

foto: giphy

Bonus video:

Učinite ovo za svoje biljke dok te na odmoru i biće vam zahvalne

Voda je izvor života za ljude, biljke i životinje. Da se naše sobne biljčice nebi osušile bez vode dok smo mi na godišnjem odmoru uradite ovo za njih. Kada se vratite neće zateći beživotnu biljku, već istu kao što ste je ostavili. Biljka će sama uzimati onoliko tečnosti koliko joj je potrebno. Upotrebite veličinu flaše srazmerno danima koliko ostajete na odmoru.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.