Frajer za seks ili pravi muškarac? Kako da napraviš razliku? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

koji je tvoj?

Frajer za seks ili pravi muškarac? Kako da napraviš razliku? (FOTO) (GIF)

Iako nekada izgledaju ili se ponašaju gotovo identično, ove dve kategorije muškaraca se po nečemu ipak bitno razlikuju

Objavljeno:

Frajer za seks izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih. On je harizmatičan, uspeće da te namami svojim očima i u potpunosti osvoji nežnim poljupcima.

Nauči kako da ga razlikuješ od "pravog muškarca", koji će držati kao kap vode na dlanu.

10 NAJGLUPLJIH STVARI za koje sve žena misli da pale muškarce, a oni ih MRZE iz dubine duše! (FOTO) (GIF)

On je inteligentan, on izgleda besprekorno. On će ti reći koliko si posebna, kako si „drugačija” od svih žena koje je do tada upoznao. A ti ćeš mu verovati.

Frajer za seks ili pravi muškarac? Kako da napraviš razliku?

foto: giphy

Kakav je to "frajer za seks"?

Pre svega, on je onaj koji te izvodi u grad i nikada ne dozvoljava da ti platiš račun u restoranu. On će ti otvarati vrata i držati te za ruku. On će učiniti sve ispravno, reći će ti sve ono što želiš da čuješ, i to baš u momentu kada ti je to najviše potrebno.

On je inteligentan, on izgleda besprekorno. On će ti reći koliko si posebna, kako si „drugačija” od svih žena koje je do tada upoznao. A ti ćeš mu verovati.

foto: profimedia

On će ze uhvatiti za ruku, isprepletati tvoje prste s njegovim, i 'ogrnuće' te debelim slojem obećanja, a ti ćeš misliti da će on sve to i ispuniti. On je onaj koga ćeš želeti celog, sve više i više. On će učiniti sve da ti pokaže kako si jedina u njegovom svetu i mislima.

On će biti najbolji ljubavnik u krevetu. On će te dovoditi do najboljeg orgazma ikad. Mislićeš da je u tvoj život napokon ušao muškarac o kakvom si celog života maštala. Mislićeš - Možda se ovaj put sve konačno promeni!

Sve dok se on ne predomisli. A hoće. Jer to svi takvi frajeri čine.

foto: giphy

Frajer za seks će se odjednom naprosto promeniti, jer će mu postati sve previše, a ti nećeš ni primetiti. Viđaćete se kada to njemu bude odgovaralo, jer te pridobio, jer si se ludo zaljubila, a ti ćeš svaki put iznova poleteti ka njemu.

On će te svaki put tako šarmantno ponovno zavesti da ćeš prosto zaboraviti da ga pitaš zašto se juče niste videli i što ti se nije javio kada si zvala. A upravo je to znak da je on odlučio da sa tobom jednostavno završi, jer on ima svoj način rada sa ženama - on se ne zaljubljuje. On nema „obavezu”.

foto: profimedia

A kakav je to onaj pravi, onaj za zauvek?

Ovaj drugi tip muškarca je onaj koji će stvari započeti polako. On će u početku biti plašljiv, možda pomalo odsutan, nesiguran.Paziće da ne kaže ni previše, a ni premalo. Neće te ugušiti poljupcima i zagrljajima na prvom dejtu. On te verovatno neće oboriti s nogu odmah na prvu. Ti ćeš biti pomalo stidljiva, ali i zbunjena. Pitaćeš se da li nešto skriva, je li iskren?

Ipak, kod prave ljubavi ništa ne ide naglo i snažno. Pravoj ljubavi treba dati vremena da raste i da procveta. Pravi muškarac će biti strpljiv sa tvojim srcem. Nežno i sa strahopoštovanjem će te držati u naručju, neće brzati. On će biti oprezan načinom na koji te gleda, on će primećivati detalje na tebi. Neće želeti da mu se odmah predaš, ali istina je - da će te silno želeti.

foto: giphy

Razlika između „frajera za seks” i „muškarca za zauvek” se krije u jednoj jako važnoj činjenici - da će te se „seksator” zasititi. Njemu će uvek biti potrebno nešto drugo, nešto novo.

Sa druge strane „pravi muškarac” te se neće nikada zasititi. Njemu nikada nije previše tvojih usana, tvog mirisa, tvog osmeha, cele tebe. On je taj koji će učiniti sve da vaša veza uspe, jer njemu niste samo igra.

foto: profimedia

Čuvaj se - šarma!

Zato nemoj na početku da padaš na nečiji šarm. Ne dozvoli da te neko osvoji samo zato što ti u momentu izgleda slatko, ili zato što izgleda kao da te želi zbog tebe kakva jesi. Ne.

Padni na nečije srce! Padni zbog načina na koji ti se osmehne. Padni na način na koji on vodi brigu o tebi. Padni na nečije snažne i istinske namere. Ne na onog koji će, nakon tvoje izjave da si se zaljubila, da se jednostavno - izgubi. Izaberi na onog ko namerava da ostane!

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: Zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.