10 NAJGLUPLJIH STVARI za koje sve žena misli da pale muškarce, a oni ih MRZE iz dubine duše! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

o ljubavi i drugim demonima

10 NAJGLUPLJIH STVARI za koje sve žena misli da pale muškarce, a oni ih MRZE iz dubine duše! (FOTO) (GIF)

Mnoge devojke nazivaju svoje momke imenima kojih se oni stide i koji su više prikladni za kućnog ljubimca, ali ima tu još mnogo toga

Objavljeno:

Kada vam se vaš muškarac približi, on ne treba da razmišlja o tome koliko će mu slojeva vašeg pudera ostati na licu ili odeći. Ukoliko vaš momak nema problema sa čulom mirisa, onda nema potrebe da nanesete pola bočice parfema.

On ne dopušta da zaboravite koliko vas voli! 15 znakova da ste u vezi sa pravim čovekom! (FOTO) (GIF)

Ovih 10 stvari većina devojaka radi jer misli da će na taj način privući ili zadržati pažnju svog muškarca. Ispostavilo se da ove stvari ipak samo nerviraju muški pol.

1. Pućenje

Jedino opravdanje za izgled ovakvih usana jeste da vas je ujeo pauk. Ne postoji logično objašnjenje zašto bi se lepa devojka pućila dok se fotografiše.

foto: giphy

2. Ljubimac ili dečko?

Mnoge devojke nazivaju svoje momke imenima kojih se oni stide i koji su više prikladni za kućnog ljubimca. Nemojte ovo raditi jer će vaš dečko početi da se oseća kao usvojeni psić.

foto: profimedia

3. Previše šminke

Kada vam se vaš muškarac približi, on ne treba da razmišlja o tome koliko će mu slojeva vašeg pudera ostati na licu ili odeći. Takođe, ne preterujte sa napadnim bojama karmina, nijedan muškarac ne voli da mu devojka izgleda kao krvoločni vampir.

foto: giphy

4. Previše parfema

Ukoliko vaš momak nema problema sa čulom mirisa, onda nema potrebe da nanesete pola bočice parfema. Uopšte im nećete biti privlačni, zapravo, želeće samo da pobegnu od vas.

foto: giphy

5. Ne pravite se da ste glupe

Neke devojke namerno žele da deluju neinteligentno, gledaju rijalitije i prave se da im je samo izgled bitan. Ukoliko i nemate neko znanje opšte kulture, čitajte. Budimo iskreni, niko ne želi da ima glupu devojku pored sebe.

foto: pixabay.com

6. Preterano smejanje

Neke devojke se smeju kao hijene, a neke se smeju bez razloga. Muškarci ne vole ni jedne ni druge.

foto: giphy

7. Kašnjenje

Niko ne zna odakle devojkama ideja da muškarci imaju veću želju za njima ukoliko one kasne. Zapravo, to je jedna od stvari koja najviše iritira muškarca.

foto: pixabay.com

8. Preterano dugački nokti

Svaki muškarac voli da njegova devojka ima uredne i lepe nokte, ali svakako ne žele da ima kandže. Predugački nokti deluju previše veštačko, a ponekad i strašno.

foto: giphy

10. Previše taman "smouki ajs"

Tamne boje mogu dati misticizam vašem pogledu. Međutim, ukoliko ne umete ili ukoliko preterate sa tamnom šminkom, muškarci će samo otići od vas.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: fokuzz.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.