U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, ipak samo jedna reč vas može koštati slomljenog srca! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

NIKAKO, ALI NIKAKO!

U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, ipak samo jedna reč vas može koštati slomljenog srca! (FOTO) (GIF)

Kada dođu teški momenti u odnosu dvoje ljudi prouzrokovani raznoraznim faktorima, potrebno je ohladiti glavu što pre i ne reagovati ishitreno - reči ne znače mnogo, ali mogu naneti mnogo bola voljenoj osobi

Objavljeno:

Šta da radiš ako ti se sviđa bivši dečko najbolje drugarice? (FOTO) (GIF)

Svađe i neslaganja su sastavni deo svake veze. Koliko god se dve osobe volele, normalno je da u jednom trenutku dođe do sitnih prepirki. U afektu se često izgovaraju reči koje ni jedna od "zaraćenih stvari" zaista ne misli, a jednu reč je posebno neophodno izbegavati , da od sitne čarke ne bi nastala potpuna katastrofa.

U pitanju je reč raskid! Evo zašto je nikada, ali nikada ne smete spominjati, iako vaše frustracije čekaju na eksploziju!

foto: giphy

1. Manipulativna je U nekim situacijama izgovaranjem reči raskid u žaru svađe želimo da navedemo partnera da ućuti. Nadate se da će ova nezgodna reč prekinuti svađu i da će biti po vašem, ali tu se radi o čistoj manipulaciji sa vaše strane sa kojom u tom trenutku možete da postignete to što želite, ali problem i dalje nastavlja da postoji.

foto: profimedia

2. Izaziva stres i ružan i težak osećaj Kada partneru zapretite razvodom to zvuči kao da mu je dajete ultimatum, a da se ne lažemo, niko ne voli ultimatume. Osoba kojoj se postavlja ultimatum oseća se kao da je saterana u ćošak od strane osobe koja bi je trebalo da je voli najviše na svetu. Može zaključiti da će biti najbolje da se preda u svađi jer inače rizikuje da izgubi vašu ljubav, a možda i kraj vaše veze. Nesigurnost i nestabilnost veze na kraju mogu izazvati konstantan osećaj stresa i razočarenja.

foto: giphy

3. Partner zaista može da počne da razmišlja o raskidu Bez obzira na to koliko dugo ste u vezi, reč razvod ne bi smela da bude deo vašeg vokabulara osim ako zaista ne nameravate to i da uradite. Pretnja raskidom nikada nije dobar način za rešavanje problema. Ako koristite reč razvod u svakoj svađi, partner može zaista da počne da razmišlja o raskidu.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.