100 posto pali! Kako da osvojite bivšeg prema njegovom znaku u  horoskopu? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ljubavne zavrzlame

100 posto pali! Kako da osvojite bivšeg prema njegovom znaku u horoskopu? (FOTO) (GIF)

Mnogo žena nakon raskida želi da se pomiri sa bivšima, nadajući se da će im veza biti bolja nego pre

Objavljeno:

Već ste dugo sami? Ovih 5 snova vam najavljuju dolazak nove i prave ljubavi (FOTO) (GIF)

Ženama nije potrebno posebno predavanje da oseti kada nešto ne štima u njenoj vezi. Ona to jednostavno oseti sama. Samo što mnoge neće tako lako da puste da se veza završi, pa se prepuštaju paklu ne obazirući se na znake koji govore da je partner ne voli, i da je pravo vreme da raskinu.

Mnogo žena nakon raskida želi da se pomiri sa bivšima, nadajući se da će im veza biti bolja nego pre. Nekima to i uspe, jer znaju zbog čega pre nisu uspeli da skladno funkcionišu.

Kako da osvojite bivšeg prema njegovom znaku u horoskopu?

foto: giphy

1. Ovan Ovnovi su jednostavni - ako ga želiš natrag, moraćeš da ga uveriš da je to zapravo bila njegova ideja. Umesto da se aktivno boriš, pokušaj da držiš stvari neobaveznima i na prijateljskoj osnovi. Jedino će tako shvatiti da mu nedostaješ u životu. 2. Bik Ovaj znak voli da bude u centru pažnje, a još više voli kad drugi vide koliko je važan. Ako ti je bivši Bik i želiš ga natrag, moraćeš da ga obasipaš komplimentima i znacima pažnje. Tek tada će videti koliko propušta jer više nije s tobom.

3. Blizanci Kod Blizanaca pali iskrenost, ako ga želiš u svom životu, moraćeš da staviš sve karte na sto i da mu kažeš i šta tačno osećaš, ali i da pričaš o stvarima koje nisu bile dobre u vašoj vezi. Jedino će tad razmisliti o tome da li mu nedostaješ.

foto: profimedia

4. Rak Ako želiš da se pomiriš sa ovim znakom, moraćeš da šarmiraš i njegove prijatelje. Rakovima je izuzetno važno šta misle ljudi s kojima su bliski, a ako oni kažu da bi bilo pametno da pokušate još jednom, veće su šanse da će se to i dogoditi. 5. Lav Lavovi vole spontanost i neočekivane situacije, zato je za vaše pomirenje najbolje da budeš baš to - spontana i puna iznenađenja. Ako se i dalje družite, odvedi ga na neko sasvim neočekivano mesto, a ako više ne komunicirate, potrudi se da vidi koliko si postala spontana otkad niste zajedno. 6. Devica

Nakon easkida Device imaju podvojena osećanja, s jedne strane žele da ostanete prijatelji, a s druge im nije prijatno da budete prijatelj s nekim s kim su donedavno bili u romantičnoj vezi. Najbolji način da osvojiš Devicu je da kreneš polako, kroz prijateljstvo. Sve ostalo bi ih moglo preplašiti.

foto: giphy

6. Vaga Vaga više od svega voli činjenice, a ako ovaj horoskopski znak uspeš da uveriš da je vaša veza bila stvarno dobra pre problema, neće moći da odoli i daće ti još jednu priliku. 7. Škorpija Ako želiš da osvijiš Škorpiju, moraćeš da glumiš da to uopšte ni ne želiš. Najbolja taktika je da glumiš da želiš samo prijateljstvo, jer će Škorpija inače izbegavati kontakt. S ovim znakom ćeš morati da pustiš da vreme učini svoje. 8. Strelac Ovaj je znak sklon rješavanju problema, a ako ga želiš natrag, i ti moraš postati netko tko ih voli rješavati. Strijelca ćeš najlakše ponovno osvojiti ako mu dođeš s jasnim planom kako riješiti sve što vas je mučilo u vezi.

foto: profimedia

9. Jarac Ako želiš da ti pruži još jednu priliku, moraćeš da se potrudiš da on zna da ti je još stalo. Ali ne previše, jer ćeš delovati očajno. Najbolje je održavati prijateljski odnos, to je način na koji će Jarac ispipavati teren ako misli da ima nečega među vama za pomirenje. 10. Vodolija Vodoliju treba podsetiti koliko vam je bilo lepo dok ste bili zajedno. Ako ste ostali prijatelji, nastavite da se družite s njim i potrudi se da se oboje zabavljate. Ako trenutno niste u kontaktu, potrudite se da sazna koliko ste zabavni otkad više niste s njim - to će ga naterati da ponovno razmisli o vama. 12. Ribe Kod Riba pale emocije - puno emocija. Ako želiš da se pomirite, otvoreno popričaj s njim i kaži mu tačno šta želiš, koliko ti nedostaje i zbog čega misliš da zaslužuješ još jednu priliku. Ribe su razumne, a kad se susretnu s iskrenim emocijama, teško će odoleti.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.