5 stvari o kojima nikad nećete morati da brinete uz pravog muškaraca! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

VOLI ME, NE VOLI ME

5 stvari o kojima nikad nećete morati da brinete uz pravog muškaraca! (FOTO) (GIF)

Čak iako on nije vešt sa rečima uvek možete znati koliko je njegova ljubav prema vama jaka, ako se baš ovako osećate pored njega, znači da vas mnogo voli

Objavljeno:

Šta o njemu govori stenjanje tokom orgazma? (FOTO) (GIF)

Najčvršći temelj svake veze je dobra komunikacija. Pravim rečima partneru dajete do znanja koliko vam je stalo do njega. Svi o ljubavi pričaju na drugačiji način, zato je važno imati na umu samu suštinu komunikacije.

Ipak, jedna stvar ostaje nepromenjiva u svakoj vezi, ako vas muškarac zaista voli, to ćete znati i osetiti. Ukoliko to ne osetite, često ćete se pitati da li on uopšte ima neke emocije prema vama.

Pravi muškarac nikada neće dozvoliti da razmišljate o ovih 5 stvari:

foto: giphy

1. Da li vas poštuje ili ne

Ljubav proizilazi iz poštovanja. Ne možete voleti nekoga ukoliko prema njemu ne osećate poštovanje. Poštovanje prema njegovom mišljenju, osjuećanjima, željama i potrebama. Čovek koji vas voli i kom je stalo do vas uvek će se posavetovati s vama prilikom donošenja odluka koje utiču na vas oboje.

foto: profimedia

2. Da li misli da ste lepi ili ne

Kada se radi o lepoti nije u pitanju samo fizička privlačnost. Istina je da kada nekoga volite zbog onoga što on zaista jeste, tada je na toj osobi sve lepo. Nijedan muškarac ne bi smeo da dopusti da se njegova partnerka zapita da li mu je atraktivna. Davanje komplimenata i obraćanje pažnje na sitne detalje, u ovom konkretnom slučaju, učiniće čuda.

foto: giphy

3. Da li vas ceni ili ne

Zaista, nikada se ne bi smelo dogoditi da osetite da vas partner ne ceni. Apsolutno nema izgovora za to!

foto: profimedia

4. Da li vas podržava ili ne

Kada muškarac svoju ljubav i vreme posveti ženi, to onda mora biti bezuslovno. Biće dobrih dana i vremena, a i ne tako dobrih. Biće izazova i nebrojeno mnogo neočekivanih situacija. Ali, on će ostati na vašoj strani i biće deo vaše “momčadije”.

foto: giphy

5. Da li se pored njega osećate sigurno ili ne

Jedan od najvećih i najboljih komplimenata koje žena može dati muškarcu je da mu kaže da se uz njega oseća sigurno. Bez obzira na to zbog čega je on privlači i koliko ga voli, ukoliko žena ne može noću mirno da spava pored muškarca, sve to pada u vodu.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.